Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η Yamamay είναι έτοιμη να καλωσορίσει με τη συλλογή “πάρτι στην πισίνα” που αποτελείται από νέες γραμμές, δροσερά χρώματα.Το Μαϊάμι είναι η έμπνευση  για αυτή τη νέα συλλογή. Πισίνα, γέλιο, παιχνίδια, διασκέδαση, καταδύσεις συνοδεύουν τους νέους πρωταγωνιστές της σκηνής.

1908209_498861090268028_862315838334501144_n

Χρώμα, στυλ, ελευθερία, ζωτικότητα, ενέργεια, ζεστασιά: αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά της νέας καλοκαιρινής Yamamay.Ευέλικτες γραμμές για κάθε τύπου σώματος μια πολύχρωμη συλλογή για ένα σούπερ λαμπερό καλοκαίρι, με σχέδια και εφαρμογές που μπορείτε να συνδυάσετε και ιδανικό για όσους τολμούν, αλλά και για εκείνους που προτιμούν να μην κάνουν λάθη με μπικίνι με color μπλοκ.

Untitled-1

 

Untitled-2

 

Και για να το ολοκληρώσουμε το σύνολο, μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ: σαγιονάρες, πετσέτες θαλάσσης, πασμίνες,  κάντε χώρο στη βαλίτσα σας γιατί δεν θα μπορέσετε να αποχωριστήτε τίποτε απο όλα αυτα! Για όλους εκείνους που θέλουν να απολαύσουν αυτή την υπέροχη σεζόν που ονομάζεται καλοκαίρι η Yamamay συμπληρώνει απόλυτα την πιο ιδανική επιλογή σου!

yamamay