Σε μία από τις διαδικτυακές μου αναζητήσεις, την προσοχή μου κέντρισε ένα χιουμοριστικό και άκρως ενδιαφέρον βίντεο. Ψάχνοντας λίγο καλύτερα διαπίστωσα πως η δημιουργία του συγκεκριμένου υλικού ανήκει στο vidcase.gr.

To vidcase.gr βγήκε On air στις 24 Μαρτίου και μέσα σε μόνο λίγες μέρες κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον κυβερνοχώρο. Είναι μία εταιρεία επικοινωνίας και υπηρεσιών internet και βασίζεται σε μία ιδέα που έχει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό καθώς φιλοξενεί δημοφιλή βίντεο ανά τον κόσμο. Δεν σταματάει όμως εκεί, καθώς η ομάδα που κρύβεται πίσω από την ιδέα δημιουργεί και δικά της original βίντεο, τα οποία χωρίζονται σε πολλές και ενδιαφέρουσες κατηγορίες.

Η χαρά μου ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπίστωσα πως μέλος της εξόχως δημιουργικής ομάδας είναι και η Πατρινή Σοφία Ρωμανού. Έτσι λοιπόν όταν ήρθαμε σε επικοινωνία αποφασίσαμε η συνέντευξη να μην γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά με ένα δικό τους βιντεάκι!! Απολαύστε το!!!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!