Όταν η δημιουργός αρχή και βάση για κάθε τι που απαρτίζει τη συλλογή V Society είναι η υψηλή ποιότητα και η αναζήτηση του εκλεπτυσμένου στιλ πέρα από την εποχικότητα, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να ανταμείψει τη γυναίκα V Society με αβίαστη χάρη και τη γοητεία μιας άλλης εποχής, μακρινής αλλά και σύγχρονης όσο ποτέ.

Φωτεινό κόκκινο, βασιλικό μπλε, χρυσό και σαγηνευτικό μαύρο χρωματίζουν πολυτελή υφάσματα. Ντεβορέ βελούδο, σκληρό μετάξι, λούρεξ αλλά και δέρμα, διαφάνειες και φτερά συνδυάζονται μεταξύ τους με τρόπο μοναδικό, διηγώντας την ιστορία της γυναίκας που τα φορά: Μιας γυναίκας τολμηρής, με τρόπους, αυτοπεποίθηση, που τις αρέσουν οι προκλήσεις αλλά δεν παρασύρεται εύκολα. Με αλάνθαστο αισθητικό κριτήριο. Που αγαπά τα ταξίδια και τις νέες συγκινήσεις αλλά αναγνωρίζει την ομορφιά της απλότητας και τη ζέση της οικειότητας.

H συλλογή V Society δεν υποκύπτει σε τίποτα λιγότερο από το αυθεντικό και δεν υπακούει σε κανόνες παρά μόνο σε έναν, αυτόν της υψηλής αισθητικής. Η δημιουργός του brand, Vaida Pilelyte μιλάει αποκλειστικά στο Beau Sillage για την γυναίκα, τη μόδα και το στιλ.

Τι σας ενέπνευσε να ξεκινήσετε το brand;

V.P.: Υποθέτω ότι ήταν περισσότερο ένα βασικό ένστικτο παρά μία έμπνευση.

Με ποια δεκαετία ταυτίζεστε περισσότερο;

V.P.: Προσπαθώ να μην είμαι πια τόσο αφελής ώστε να δεσμεύομαι πλέον σε μια δεκαετία ή σε κάποια τάση ή μούσα. Ωστόσο, εμπνέομαι από τη φιλοσοφία της δημιουργίας ρούχων όπως ήταν πριν από 35 χρόνια, προτού η μόδα γίνει επιχείρηση. Κάθε σεζόν εμπνέομαι και ξεκινώ από τη δεκαετία του ’90 και καταλήγω να χρησιμοποιώ τρία διαφορετικά υφάσματα σε ένα κομμάτι ρούχου. Θέλω να πιστεύω πως είμαι το “τώρα”.

agif

Τι σας εμπνέει σε καθημερινή βάση;

V.P.: Η ομορφιά είναι παντού και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να περιβάλλομαι από ομορφιά. Θα μπορούσε να είναι ο τρόπος που κάποιος κάθεται, θα μπορούσε να είναι η καρέκλα στην οποία κάποιος κάθεται, θα μπορούσε να είναι το σπίτι στο οποίο βρίσκεται η καρέκλα.

Πιστεύετε ότι στη μόδα υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται;

V.P.: Σε καμιά περίπτωση!

Πώς θα θέλατε να δείτε τη σημερινή γυναίκα ντυμένη;

V.P.: www.thevsociety.com 😉

bgif

Ποιο αγαπημένο ύφασμα σας εμπνέει να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή δημιουργία;

V.P.: Είμαι σίγουρα λάτρης του μεταξιού.

Πώς ορίζετε το προσωπικό στιλ;

V.P.: Είμαι γνωστή για την προτίμηση στις pencil φούστες και τις γόβες. Δυστυχώς σήμερα διαθέτω εφτά ίδια λευκά t-shirt και σετ παντελονιών ή φούστες. Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι «οι σχεδιαστές δεν έχουν χρόνο για τα ρούχα».

Ποιο είναι το αγαπημένο σας V-Society κομμάτι και γιατί;

V.P.: Αγαπώ τα κιμονό. Ένα από τα all-time αγαπημένα μου είναι το βελούδινο κιμονό φινιρισμένο με φτερά στρουθοκαμήλου, από τη συλλογή Fall/Winter 2014-15. Είναι τόσο εκκεντρικό όσο και ευκολοφόρετο!

Αν το Βeau Sillage ήταν κομμάτι από τη νέα σας κολεξιόν, ποιο θα ήταν και γιατί;

V.P.: Θα μου άρεσε πολύ να σχεδιάσω εσώρουχα καθώς το Beau Sillage έρχεται κοντά στο δέρμα. Ένα slip-on. Να δείχνει τόσα όσα χρειάζεται για να κρατάει το μυστήριο…!

05

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!