Μια βόλτα το πρωινό του Σαββάτου στην όμορφη και ηλιόλουστη Πάτρα παρέα με τον πίνακα, τις κιμωλίες μας και τη καλή μας διάθεση ήταν ό,τι έπρεπε! Ναι! Tο Beau Sillage έκανε την καθιερωμένη πια τσάρκα του για να σηκώσει τους “διαβασμένους” πατρινούς στον πίνακα!

Ο Χρήστος Τζούτης κι εγώ ρωτήσαμε τους χαμογελαστούς “μαθητές” τι προτείνουν να δοκιμάσουν, να επισκεφτούν και να απολαύσουν όσοι επισκέπτονται πρώτη φορά την πόλη μας!

Σκέφτηκαν, έγραψαν στον πίνακα του Beau Sillage και τους φωτογραφίσαμε! Απολαύστε τους!

9 10 16 25 34 41 63 71 111 121 131 141 151 161 Untitled-1

Photography: Χρήστος Τζούτης

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…