Το TopKnot είναι από τα χτενίσματα που μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση της τελευταίας στιγμής και να κάνεις και όλους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό για την εξαιρετική σου εμφάνιση. Είναι το νέο hair trend και πολλές είναι οι διάσημες κυρίες που το έχουν προτιμήσει τόσο στις casual όσο και στις πιο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Είναι πολύ απλό διότι στην ουσία είναι ένας αυστηρός κότσος στην κορυφή του κεφαλιού σου.

teresa-palmer-updo-bun-hairstyle-front-mainimgJulianne+Hough+Updos+Hair+Knot+DqU2xv3U9B5x

Γρήγορο, απλό και βολικό να συνδυαστεί με οποιαδήποτε εμφάνιση που θέλεις να κάνεις σε οποιαδήποτε περίσταση είτε αυτό λέγεται πάω για καφέ είτε βγαίνω για βράδυ. Μπορείς εύκολα να το υιοθετήσεις και εσύ το νέο τρεντ!

429931f52bbeauty-2014-11-katie-holmes-top-knot-hairstyle-main wsjlo-amas

 

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!