Ένας σκοπός που σε κάνει να πεταχτείς μέχρι την Αθήνα για μια βόλτα παρότι τα χιλιόμετρα της δεν είναι και λίγα!! Σκοπός του Style Your Sole παγκοσμίως, είναι να φέρνει κοντά φίλους της TOMS και γνωστούς καλλιτέχνες και όλοι μαζί να βάζουν το ταλέντο τους, τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους για να ζωγραφίσουν παπούτσια TOMS και μέσα απ’ αυτή τη δραστηριότητα να βοηθήσουν παιδιά σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη.

unnamed6

Το Σάββατο 24 Μαίου 2014 στο κατάστημα DETROIT στην Κηφισιά από τις 11:00 έως τις 18:00, τρεις Έλληνες σχεδιαστές θα ζωγραφίζουν στο χέρι παπούτσια TOMS.

unnamed5

Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο “Μαζί για το παιδί”.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει η designer Ειρήνη Βεργίτση (www.irenevergitsi.com), ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μοναδικά γλυκίσματα από τα FRESH.

Ρίξε μια ματιά στο

www.toms-shoes.gr και βρες λίγο χρόνο να δεις τα βιντεάκια της εταιρείας για τον σκοπό One For One .. θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά και για όλους μας!!

www.facebook.com/tomsgreece

unnamed4

Για να σε βάλω σε αυτό το mood θα σου πω ότι, το 2006 ο Αμερικανός Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής, διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους. Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS, μια εταιρεία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα πουλούσε θα πρόσφερε ένα ζευγάρι σε κάθε παιδί που το είχε ανάγκη. One for One. Από τότε η TOMS έχει εξελιχθεί από μία εταιρεία υποδημάτων, σε μία One for One εταιρεία, απευθυνόμενη σε διαφορετικές ανάγκες εκτός των υποδημάτων όπως τα γυαλιά οράσεως, θέλοντας έτσι να δώσει όραση σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

unnamed1

Τα καταστήματα στην Πάτρα που μπορείς να βρεις τα αγαπημένα TOMS για εσένα αλλά και για τους μικρούς μας φίλους!

Collective: Ερμού 49, Πάτρα, Ελλάδα

Kouloumpis: Κολοκοτρώνη 12, Πάτρα, Ελλάδα

Classico: Μαιζώνος 87, Πάτρα, Ελλάδα

Papino: Κολοκοτρώνη 19-23, Πάτρα, Ελλάδα

Zouzouni: Μαιζώνος 59, Πάτρα, Ελλάδα

Το Event παρουσιάζεται στο κατάστημα Detroit: Κυριαζή 32, Κηφισιά τηλ. 210 8019806

unnamed2

Niki Mitrofanaki

About Niki Mitrofanaki

Η Νίκη Μητροφανάκη είναι Fashion Stylist. Γεννημένη στην Αθήνα με ρίζες από την Κρήτη και ενδιάμεσα η Πάτρα που πηγαινοέρχεται 3,5 χρόνια τώρα. Θα την δείτε με έναν μπλε σκαραβαίο του 68’ (ο σκάρμπης όπως τον λέει), επιτέλους η Αγάπη της κέρδισε και μένει μόνιμα πια στην Πάτρα! Η μόδα για αυτήν είναι ένας ρόλος που κάθε φορά «μπαίνεις» και τον παρουσιάζεις. Όχι δεν είναι ηθοποιός αλλά έχει ντύσει πολλά γνωστά πρόσωπα και με το βεστιάριο που διαθέτει μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με στάρλετ της εποχής του 50’, μέχρι να σου βρει το πιο stylish μοντέρνο outfit που κυκλοφορεί στην πόλη και όχι μόνο. Υποκλίνεται στο ένδυμα εδώ και 14 χρόνια από το πώς να το σχεδιάσεις –υλοποιήσεις-πουλήσεις-στυλιζάρεις. Λατρεμένη δουλειά... τα χρόνια της στο Cosmopolitan. Αγαπημένες στιγμές στην θάλασσα με surf music. Το moto της (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) «ζήσε την ζωή που αγαπάς».