Το ξενοδοχείο The Margi καλωσορίζει τη σεζόν και μας υποδέχεται στη νέα του πισίνα, όπου η αμιγώς μεσογειακές πρώτες ύλες όπως το ξύλο και το μάρμαρο σε χρώματα γήινα συνθέτουν ένα τοπίο χαλάρωσης και απόλαυσης στην καρδιά της Βουλιαγμένης. Σε συνδιασμό με τις βυθισμένες ξαπλώστρες στην πισίνα και ένα αξεπέραστο deck.

image004 (2)

Pelagia Karanikola-9072Σε αυτό το πολυτελές χώρο, λειτουργεί για πρώτη φορά το Biotherm Sunscreen Bar που προσφέρει εντελώς δωρεάν την αντηλιακή προστασία και το ασφαλές μαύρισμα με τις ενυδατικές συνθέσεις της Biotherm -προτρέποντας τους επισκέπτες να βουτήξουν ξένοιαστα στο καλοκαίρι.

Pelagia Karanikola-9076

Pelagia Karanikola-9082

Υφές ανθεκτικές στο νερό, εφαρμόζονται σε υγρή και στεγνή επιδερμίδα, δεν κολλάνε με την άμμο ή τα ρούχα, για να απολαμβάνετε το καλοκαίρι χωρίς περιορισμούς.

Καλό Καλοκαίρι είπαμε?

Τα καλοκαιρινά μας φιλιά!!

 

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!