Στη γωνία Βρυσακίου και Ποικίλης, τo βράδυ της Παρασκευής δόθηκε το επίσημο σήμα έναρξης του Athens Fringe Live, με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Catwalks από τους Joanna Misseli, Bee Me Couture, Crochelle, Myrto Dramountani & Nidodileda στην αυλή του παλιού νεοκλασικού με τα εσωτερικά μπαλκόνια, swing parties, χοροί μέχρι τελικής πτώσεως, make up corners, burlesque shows, μουσικά live, επικοινωνία με το κοινό, πολλή διάθεση και πολλά χαμόγελα.

Γιατί για 30 μέρες, η εικόνα της πόλης αλλάζει. Η Αθήνα μας ανήκει.

_dsc0433

Tο Athens Fringe Live στήνει μια γιορτή αφιερωμένη στην πόλη που όλοι αγαπάμε, μια γιορτή σημείο συνάντησης της καλλιτεχνικής δημιουργίας με το κοινό της Αθήνας. Σκοπός μας να αναδείξουμε την πραγματική Αθήνα, μια ζωντανή πόλη. Κάθε χρόνο, το φεστιβάλ αποτελεί ένα ανοιχτό βήμα για τους νέους δημιουργούς που μπορούν να δείξουν τη δουλειά τους και να επικοινωνήσουν με το κοινό τους, αλλά και μεταξύ τους.

«Στο Athens Fringe Live συζητάμε, βλέπουμε, ακούμε, δοκιμάζουμε, δημιουργούμε.»

Από 30 Μαΐου και για ένα μήνα καλλιτέχνες και ομάδες κοινωνικής δράσης παρουσιάζουν το έργο τους, ανταλλάσσουν ιδέες και διοχετεύουν τη δημιουργικότητά τους σε παρεμβατικές ενέργειες που θα ανατρέψουν και θα εμπνεύσουν την καθημερινότητα της πόλης.

_dsc0130

Για τις επόμενες ημέρες, συγκεκριμένα 2-8 Ιουνίου το Βρυσάκι μετατρέπεται σε εναλλακτικό showroom. Στις 5 Ιουνίου παρουσιάζεται το brand Madame Shou Shou μέσω μίας μουσικοχορευτικής performance και η εβδομάδα κλείνει με το Μουσικό Live «Κανένας Άγγελος».

Και συνεχίζουν… μέχρι τέλη Ιουνίου!

Σε αριθμούς το Athens Fringe Live 2014

30 μέρες – 400 δημιουργοί – 15 fashion brands – 50 καλλιτεχνικές ομάδες – 6 catwalks – 30 παραστάσεις – 20 συναυλίες – 10 showrooms – 10 εκθέσεις – workshops – μεγάλα parties – συζητήσεις με ελληνικό καφέ!