Έχοντας σαν κύριο μέλημα της την ανάπτυξη των επαγγελμάτων ομορφιάς και ιδιαίτερα της κομμωτικής τέχνης, η L’oreal Professional Products διοργανώνει το 1o L’oreal School Festival, με σκοπό τη στήριξη σπουδαστών επαγγελμάτων κομμωτικής τέχνης και καλλωπισμού.

Το 1o L’oreal School Festival θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, στην έδρα της L’oreal Hellas, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 39, στη Νέα Ιωνία, και αφορά όλους τους σπουδαστές σχολών κομμωτικής τέχνης, αισθητικής, μακιγιάζ και περιποίησης άκρων, σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του L’oreal School Festival, οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν σε ιδαίτερα προνομιακές τιμές επαγγελματικά προϊόντα ποιότητας για την πρακτική τους εξάσκηση.

Οι σπουδαστές αυτοί αποτελούν το μέλλον των επαγγελμάτων ομορφιάς και οφείλουμε να τους στηρίξουμε!

Για περισσότερες πληροφορείες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:

Ευριπίδη Γουργουλίδη, 210 6188562

Email: evripidis.gourgoulidis@loreal.com

Δέσποινα Γιαχάκη, 210 6188631

Email: despina.giahaki@loreal.com

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!