Η προηγούμενη εβδομάδα τα είχε όλα. Κούραση, Γέλια μέχρι δακρύων, νεύρα, αναποδιές αλλά και μερικές όμορφες στιγμές. Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι κάθε εβδομάδα της ζωής μας! Είχε επίσης κούραση σου το είπα; Δεν σου το είπα… Κούραση από αυτές που δίνεις εντολή στο χέρι να κουνηθεί και εκείνο αδιαφορεί παγερά… Συνεχίζεις να δίνεις εντολή και ταυτόχρονα αναρωτιέσαι στο βάθος του μυαλού σου… μήπως φταίνε τα φεγγάρια η μήπως φταίει ο ανάδρομος Ερμής;

Μετά τη σύντομη σύσκεψη με τον εαυτό σου το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγεις είναι το αναπόφευκτο… Για όλα φταίει ο Ανάδρομος Ερμής… Έτσι λοιπόν κάθε Κυριακή βράδυ εάν τσεκάρεις τον Ερμή και δεις πως είναι ανάδρομος το πιθανότερο είναι να σου συμβούν τα παρακάτω χαριτωμένα:

Να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις, ή όταν τις παίρνεις να είναι οι χειρότερες δυνατές. Να πηγαίνεις ταξίδι και στο δρόμο να μένεις από βενζίνη και το βενζινάδικο να βρίσκεται δέκα χλμ μακριά. Να περιμένεις ένα σημαντικό τηλέφωνο και το τηλέφωνο να χτυπάει μόνο για να σε ρωτήσουν αν ενδιαφέρεσαι για το διακοσμητικό ψάρι τοίχου που τραγουδάει. Να έχεις παραγγείλει από το Amazon τη βιογραφία των Beetles και να σου έρχεται η βιογραφία του Καζαντζίδη κ.α.

Κάθε Κυριακή βράδυ ορκίζομαι πως δεν θα ξαναδιαβάσω ζώδια. Κάθε Δευτέρα πρωί με την τσίμπλα στο μάτι χωρίς γουλιά καφέ ανήκω στο ποσοστό που τσεκάρουν το κινητό τους πριν καν σηκωθούν από το κρεβάτι. Ο λόγος; Μπαίνω στα αστρολογικά sites που έχω καρφιτσώσει στα favorites. Αν τα πιστεύω? Ε όχι απόλυτα αλλά δείξε μου εβδομάδα σου με ανάδρομο Ερμή που κύλησε χωρίς μερικές από τις παραπάνω τραγελαφικές παρεξηγήσεις και χωρίς επικοινωνιακό πανικό και θα σου χαρίσω έναν αποχυμωτή της Miele.

Θα περιμένω νέα σου καθώς και μερικές από τις δικές σου αστείες καταστάσεις για να δω τι θα γίνει με τον αποχυμωτή…

Μέχρι τότε σε φιλώ γλυκά!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!