Αποτελούν τα πρώτα premium ελληνικά αναψυκτικά φτιαγμένα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αποτελούν έμπνευση του Γιώργου Μπάγκου, του Δημήτρη Νταφόπουλου, του Γιώργου Τσιρίκου και του Βασίλη Καλαντζή. Σου παρουσιάζω λοιπόν τα Three Cents! Πίστεψε με έχεις πολλούς λόγους για να τα λατρέψεις διότι φίλοι μου τα αναψυκτικά Three Cents παρασκευάζονται 100% από φυσικά συστατικά και δεν περιέχουν συντηρητικά και τεχνητά αρωματικά ή χρωστικές, ενώ είναι παράλληλα για χορτοφάγους και για διατροφή χωρίς γλουτένη. Και το πιο σημαντικό, είναι ελληνικά προϊόντα!!!

image(1)

Θα γίνω πιο συγκεκριμένη, τα Three Cents στηρίζονται στην έξαρση που γνώρισε η κουλτούρα των soda foundain bars στην Αμερική και Ευρώπη, από την κατασκευή του πρώτου soda foundain, έως και την εποχή της μεγάλης κρίσης και της ποτοαπαγόρευσης. Κατά την περίοδο εκείνη τα συνεχώς αυξανόμενα soda foundain bars παρασκεύαζαν αναψυκτικά με βάση το ανθρακούχο νερό το οποίο αποκαλούσαν ως “Two Cents Plain” (το απλό των 2 cents), καθώς ήταν ότι πιο φθηνό που μπορούσε κανείς να αγοράσει, και διάφορα σπιτικά σιρόπια, που κόστιζαν 1 cent, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να τα αρωματίσουν. Η τιμή των αρωματισμένων αναψυκτικών διαμορφώνονται έτσι στα 3 cents απ’όπου πήραν την ονομασία τους.

 

 

 

Τα Three Cents αποτελούνται από 5 γεύσεις δημιουργημένες για να καλύψουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών bartender και να δώσουν έντονο αρωματικό και fizzy χαρακτήρα στα cocktails, αλλά και ιδανικά για να τα απολαύσει κανείς από μόνα τους.

  • Two Cents Plain
  • Pink Grapefruit Soda
  • Tonic Water
  • Ginger Beer
  • Lemon Tonic 

Ελπίζω να τα απολαύσετε, σε κάποιο cocktail ή ακόμα και από μόνα τους, όπως και εγώ! Τα φιλιά μου…!

image34