Μιας και η καινούρια χρονιά μας χτυπάει την πόρτα, ήρθε η ώρα να δούμε τι στόχους θα βάλουμε (και δε θα βάλουμε) για τον καινούριο χρόνο! Έτσι, αν θέλετε το 2015 να σας φέρει όντως αυτά που θα του ζητήσετε, φροντίστε να τα θέσετε σωστά. Πολύ απλά..

Αφήστε για το χρόνο που πέρασε τα:

– φέτος θα χάσω 15 κιλά και θα γίνω όπως όταν ήμουν 20 χρονών

– φέτος θα ξεκινήσω ιππασία, κολύμπι και τένις και θα με ψάχνετε

– φέτος θα τρέφομαι σωστά, κομμένα τα απ’ έξω κάθε μέρα

Αντ’ αυτών, πάρτε αποφάσεις που δε θα αθετήσετε με την πρώτη αναποδιά και ορίστε συγκεκριμένα βήματα για να τις πετύχετε:

– φέτος θα διατηρήσω ένα φυσιολογικό βάρος, στο οποίο θα νιώθω άνετα και δε θα στερούμαι

– φέτος θα προσθέσω ένα είδος άσκησης (π.χ. περπάτημα) στην καθημερινότητά μου στο οποίο θα αφιερώνω 30 λεπτά κάθε μέρα.

– φέτος θα παίρνω στο γραφείο φαγητό από το σπίτι και θα τρώω κάθε μέρα 1-2 φρούτα

Όπως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, οι σωστοί στόχοι είναι η μισή σας προσπάθεια! Αφήστε τον προηγούμενο χρόνο να πάει στο καλό και δώστε όλα τα φόντα σε αυτόν που έρχεται…

Πάει ο παλιός ο χρόνος….. ♫ Καλή σας χρονιά!!

Ευτροφία

About Mema & Markella

Η Μαρκέλλα και η Μέμα είναι Διαιτολόγοι και τάσσονται υπέρ της έννοιας της διατροφής παρά της δίαιτας όπως αυτή αναπαράγεται συχνά από τα μέσα ενημέρωσης. Μετά από τις κοινές τους σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποφάσισαν να κάνουν άλλο ένα κοινό βήμα και δημιούργησαν το πρώτο διατροφικό εργαστήρι στην Πάτρα με απώτερο στόχο να μας αλλάξουν γνώμη για το τι τελικά είναι καλή διατροφή. Εγχείρημα φιλόδοξο και μεγάλο αλλά το πείσμα τους μεγαλύτερο. Εκτός από το κοινό τους όραμα όσον αφορά την δουλειά τους, μοιράζονται επίσης την ίδια αγάπη για τα σκυλάκια τους και τον ίδιο ενθουσιασμό για ο,τιδήποτε καινοτόμο και διαφορετικό γίνεται στην Πάτρα. Έτσι λοιπόν, από δω και στο εξής θα σας δίνουν... τροφή για σκέψη μέσα από τα εβδομαδιαία ραντεβού τους, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!