Λίγες ώρες έμειναν για ν’ αποχαιρετήσουμε το 2014 και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα για τον καθένα μας είναι αρκετά για όσα πέρασαν αλλά για όσα θα έρθουν. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να διώξουμε ό,τι μας απασχολεί και ν’ απολαύσουμε τις γιορτινές μέρες.

Στην πρωτεύουσα, πολλά είναι τα event τα οποία αξίζει να επισκεφτείς μαζί με την παρέα σου τέτοιες τις μέρες. Ένα από αυτά ήταν το Meet Market το οποίο ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και διήρκησε μέχρι την Τρίτη.

Το Beau Sillage βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Στο φανταστικό χώρο της Αθηναΐδας στο Βοτανικό, ζήσαμε την πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Εκεί βρήκαμε πάνω από 120 πάγκους με κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, βιβλία, δίσκους, βινύλια, παιχνίδια, κ.ά. Επίσης, συναντήσαμε όλους τους δημιουργούς των παραπάνω, οι οποίοι ήταν ευγενικοί και πρόθυμοι να μας βοηθήσουν στις αγορές μας.

Νέος φάκελος (2)2

Εκτός από τα παραπάνω, μέσα στο κτίριο υπήρχε φαγητό και ποτό για τους παρευρισκόμενους, ενώ ορισμένοι δε δίστασαν να χορέψουν με τις μουσικές επιλογές των DJ’s!

Για τους μικρούς φίλους του Meet Market, γίνονταν στη μουσική σκηνή του κτιρίου… απίστευτα πράγματα! Πολλές ήταν οι παιδικές δραστηριότητες, θέατρο, χορός αλλά και εργαστήρι origami, οι οποίες κίνησαν την περιέργεια μικρών και μεγάλων.

Και όσο συνέβαιναν αυτά, σε μια άλλη αίθουσα διεξαγόταν ομιλία για τις μεγάλες διαστάσεις που έχει στην εποχή μας η διακίνηση της ανθρώπινης σάρκας.

Περάσαμε υπέροχα στην τριήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας που έδωσε την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Να περάσετε πανέμορφες γιορτές και καλή χρονιά!

Konstantina Peloni

About Konstantina Peloni

Όλα για εκείνη άρχισαν στις 15 Ιουνίου όπου είχε την πρώτη επαφή με τον κόσμο. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Από μικρή ασχολήθηκε με το χορό και την ενόργανη αλλά γρήγορα τα παράτησε. Μετά το τέλος του σχολείου, αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη που είναι το ραδιόφωνο.Παράλληλα, αν και για το νεαρό της ηλικίας της εργάστηκε σε αρκετά ενημερωτικά και κοινωνικά sites ως αρθρογράφος. Μία από τις πιο σημαντικές δραστηριότητές της είναι ο εθελοντισμός στο Χαμόγελο του Παιδιού. Λατρεύει το χειμώνα, τις βόλτες στη θάλασσα, το καλό φαγητό, τα ταξίδια και τη σοκολάτα. Πιστεύει πως οι μικρές χαρές της ζωής βρίσκονται σε απλές καθημερινές στιγμές. Τέλος, η ομορφιά της ψυχής είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα ενός αθρώπου.