Είναι το πρώτο μου postστην κατηγορία beau-fashion (ω ναι) και θα ξεκινήσουμε λίγο ανορθόδοξα (ω ναι) μιας και ο καθένας θα περίμενε να αναφερθώ σε κάποια Fashion Editor που με το προσωπικό της στυλ κάνει τους πάντες να τρέξουν να βρουν μολύβι και χαρτί και με διάφορες αλχημείες να καταφέρουν να εντοπίσουν ποια από όλες τις νέες τάσεις υιοθετεί.

Ε λοιπόν, εγώ θα αναφερθώ στον έναν και μοναδικό Nick Wooster. Ο ταλαντούχος κύριος Wooster ήταν πρώην Vice President του J.C. Penney και μόλις αποχώρησε από Creative Director του Atrium. Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα άγνωστο, όμως το avant-garde στυλ του τον έχει κάνει γνώριμο ανά τον κόσμο. Οι εμφανίσεις του είναι ντεφιλέ μόδας, αφού αρκεί μόνο μία για να δημιουργήσει μία ολόκληρη τάση. Χαρισματικός όσο και δημιουργικός δεν επαναπαύεται στις δόξες του καθώς με όσφρηση λαγωνικού μυρίζεται οτιδήποτε νέο κυκλοφορήσει και το εναρμονίζει τέλεια με το προσωπικό του στυλ. Για όσους αναρωτιούνται πόση ώρα αφιερώνει καθημερινά στο ντύσιμό του με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντάει πως δεν ξέρει ποτέ νωρίτερα από το πρωινό του ντους τι θα φορέσει και πως γι’ αυτόν η διαδικασία του συνδυασμού των ρούχων είναι κάτι που δεν τον ανησυχεί καθόλου… Άλλωστε όπως λέει «είναι τόσα πολλά αυτά για τα οποία πρέπει να ανησυχώ καθημερινά πόσο μάλλον να είχα και το ντύσιμο μου μέσα σε αυτά».

Πιστός στις σταθερές αξίες της μόδας που επιτάσσουν να επενδύουμε σε κομμάτια κλειδιά για την γκαρνταρόμπα μας όπως ένα καλό δερμάτινο ζευγάρι παπούτσια τονίζει πως «εάν δεν μπορείς να αντέξεις οικονομικά ένα ρολόι Rolex αγόρασε κάτι εξίσου ενδιαφέρον στο άλλο άκρο του φάσματος. Όπως ένα Luminox που είναι πραγματικά δροσερό. Μην αγοράσετε ποτέ ένα ρολόι που απλά προσπαθεί να μιμηθεί ένα Rolex”.

nickelsonwooster 2 4 Nick-Wooster-05 WOOSTER 3

 

 

 

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!