Βράδυ Κυριακής και η πόλη μοιάζει ξαφνικά ήρεμη. Ένα ποτήρι κρασί να μου κρατάει συντροφιά και μια παρέα από τρελούς γύρω, μου έδωσαν το ερέθισμα για το σημερινό εντιτόριαλ. Ναι, θα μιλήσω για την τρέλα σκέφτηκα. Όχι για την κανονική, εκείνη του γιατρού, αλλά για την τρέλα που λείπει από την καθημερινότητάς μας. Που μεταμορφώνει τις στιγμές μας και που μας κάνει να την αναπολούμε όταν τη συναντάμε ξανά και που με έναν τρόπο μαγικό  μας κάνει  να τάζουμε στα άστρα και στον ουρανό πως την επόμενη φορά που θα τη βρούμε μπροστά μας δεν θα την ξεχάσουμε τόσο εύκολα.

Η τρέλα στη ζωή μας μπορεί να έρχεται είτε σε μεγάλες είτε σε μικρές δόσεις. Κάθε δόση μπορεί να εμπεριέχει πολλών ειδών τρόπους έκφρασης. Όταν νιώσεις να σε κυριεύει , μη τη διώχνεις. Άστην να εκφραστεί. Έστω και μία φορά! Ευθύς θα καταλάβεις πόσο χρόνο σπαταλάς άδικα χωρίς να είσαι τρελός. Για την ακρίβεια μόνο τρελός πρέπει να είσαι. Επιβάλλεται. Τρελός με έναν έρωτα, τρελός για τους ανθρώπους που αγαπάς και θέλεις να έχεις στη ζωή σου, τρελός με τα όνειρά σου. Ακόμα πιο τρελά πρέπει να αντιμετωπίζεις το κάθε τι που εισχωρεί στην πορεία σού γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να το προσπεράσεις.

Εγώ, αυτούς τους τρελούς τους ζηλεύω, αυτούς που μπορούν και ζουν με περισσότερη τρέλα στη ζωή τους! Που ερωτεύονται, χωρίς να φοβούνται τα μην και τα όχι, τα πρέπει και τα επιβάλλεται. Αυτοί που λένε φωνακτά «σ’ αγαπώ» και είναι ο εαυτός τους. Αυτούς θέλω να έχω στη ζωή μου. Ίσως έτσι γεμίζει και η δική μου ζωή από αυτή την αλλιώτικη τρέλα!

Άλλωστε τι άλλο μπορεί να είναι η ζωή εκτός από μια τρέλα;

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!