Η ομάδα του TEDxPatras 2017 μεγαλώνει!!

Στις 14 Οκτωβρίου, στο Royal Theater Patras θα φιλοξενηθεί το TEDxPatras 2017 με τίτλο “Moments”. Η ομάδα που προετοιμάζει την εκδήλωση μεγαλώνει, με τη σύσταση της Ομάδας Εθελοντών που θα υποστηρίξη τη φετινή διοργάνωση. Για όποιον ενδιαφερόμενο θέλει να γίνει μέλος της ομάδας και να υποστηρίξει το TEDxPatras 2017 στην τελική φάση της προετοιμασίας καθώς και στην εκτέλεση του, οι αιτήσεις για το Volunteer Team είναι πλέον διαθέσιμες εδώ!

Πρέπει να πούμε οτι η ομάδα του TEDxPatras δημιουργήθηκε το 2015 από ανθρώπους που, αμιγώς εθελοντικά, διαθέτουν χρόνο, τις γνώσεις, τις ιδέες αλλά κυρίως τη διάθεση και την ενέργεια τους, για να πραγματοποιήσουν μια διοργάνωση, στόχος της οποίας είναι η διάδοση ιδεών που αξίζει να διαδοθούν.

Ιδιαίτερα όμως φέτος, η ομάδα του TEDxPatras μοιράζεται τις δικές της στιγμές από την εμπειρία της διοργάνωσης του τρίτου TEDx event στην πόλη, με τίτλο “Στιγμές / moments”. Η ομάδα εμπλουτίζεται, λοιπόν, με νέα μέλη που θα δημιουργήσουν, θα ζήσουν και θα μοιραστούν τις δικές τους “Στιγμές” συμμετέχοντας σε μια εθελοντική πρωτοβουλία.

Σήμερα είναι η τελευταία σου μέρα και μπορείς να μπεις ΕΔΩ για να συμπληρώσεις την σχετική αίτηση για να γίνεις μέρος της ομάδας.