Αγαπητέ μου αναγνώστη,

Το σημερινό μου εντιτόριαλ αν και με πασχαλινή διάθεση μοιάζει περισσότερο με ανακοίνωση παρά με οτιδήποτε άλλο…

Σε ενημερώνω λοιπόν, ότι το αερόστατό μου αναχωρεί σε λίγο για νέες πτήσεις, μαγικές αλλά και για να μεταφέρει τις πρώτες αποσκευές με τις περιπέτειές του. Μιας που δεν θα μπορεί να σταθμεύει οπουδήποτε(αυτό έλειπε), θα διασχίζει από τούδε και στο εξής ελεύθερα τους αιθέρες αυτού του κόσμου, από όπου και θα σου στέλνει σε άτακτα χρονικά διαστήματα τις ανταποκρίσεις του. Σε προσκαλώ να επιβιβαστείς ως αεροεπιβάτης στο καλάθι μου, φέρνοντας την καλή σου αύρα για να γίνει δυνατή η ανύψωσή του…

Οι βαλίτσες μου είναι έτοιμες. Και αυτή τη φορά δεν πήρα τίποτα το υπερβολικό(αλήθεια λέω). Πήρα μόνο τα απαραίτητα: αισιοδοξία, τρέλα, θάρρος και κάμποσα όνειρα. Το νέο μου ταξίδι δεν έχει συγκεκριμένο προορισμό -κανένα από τα ταξίδια που έχω κάνει έως τώρα δεν είχε. Απλά «απογειωνόμουν» (ακόμα κι αν βρισκόμουν στη Γη). Γιατί ήθελα να φεύγω, έστω για λίγο, από τη γη όλων αυτών που δεν είχαν το κουράγιο να «ταξιδέψουν». Αυτών που εξακολουθούσαν να μένουν προσκολλημένοι στη γη. Σε μια γη που κατά βάθος ούτε και οι ίδιοι δεν επιθυμούν. Τα ταξίδια μου -τις περισσότερες φορές- ήταν σύντομα, γιατί προσγειωνόμουν ανώμαλα από την πεζή και άνοστη πραγματικότητα των άλλων.

Όχι, δεν έχω τρελαθεί (ακόμα!) και αυτά που λέω δεν είναι αποκυήματα μιας απεγνωσμένης φαντασίας. Είναι αυτή η φωνή της ανάγκης για ταξίδια στην ελευθερία πέρα από τα όρια των άλλων. Ταξίδια στην ελευθερία του μυαλού και της ψυχής μου. Και πιστέψτε με, αυτά τα ταξίδια δεν είναι ακριβά, το αντίθετο συμβαίνει μάλιστα καθώς είναι ανέξοδα. Το εισιτήριό σου το πληρώνεις με το πάθος σου να ζήσεις όπως τελικά εσύ επιθυμείς. Μπορεί να είναι χρονοβόρο αυτό το ταξίδι, αλλά όταν φτάνεις στον προορισμό που έχεις ονειρευτεί, αισθάνεσαι ότι τελικά άξιζε όλη αυτή την προσπάθεια.

Για να μην στα πολυλογώ λοιπόν, όπως σου είπα και στην αρχή, είμαι έτοιμη να ταξιδέψω και πάλι. Σε αυτό το ταξίδι μου συνεπιβάτες μου θα είναι οι άνθρωποι με τους οποίους αισθάνομαι ότι θα μπορώ να ταξιδεύω για πάντα και οι οποίοι ποτέ δε με προσγειώνουν ανώμαλα σε εδάφη που ξέρουν πως δεν μου αρέσουν. Το αερόστατο που θα μας μεταφέρει στον αγαπημένο μας προορισμό το βάψαμε με πολλά χρώματα, ένα χρώμα για κάθε συναίσθημα. Όλα τα συναισθήματα για μας είναι ευπρόσδεκτα. Γιατί αν έχεις τη δύναμη να τα βιώσεις όλα, τότε το ταξίδι στη ζωή γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό και το αερόστατο μας πολύχρωμο!

Σε αφήνω. Οι αιθέρες με περιμένουν!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!