Αυτό το post ξεκίνησε να γράφεται Σάββατο, παρόλα αυτά είναι Κυριακή μεσάνυχτα και αν κάπου ανάμεσα στις γραμμές δεις αυτά (%&*9790θξηηο-6^) είναι επειδή αποκοιμήθηκα πάνω στο πληκτρολόγιο.

Τώρα τελευταία περνούν οι μέρες χωρίς να το καταλαβαίνω και συνήθως εξαντλώ ακόμα και το τελευταίο δευτερόλεπτο της Κυριακής για να ξεκινήσω το γράψιμο του Δευτεριάτικου εντιτόριαλ. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι…

Ένα βίντεο στο youtube με μία αγαπημένη σκηνή ήταν αρκετά για να μου δώσουν αυτό το πολυπόθητο κείμενο. Η σκηνή περιείχε φιλί. Και για την ακρίβεια, ΤΟ ΦΙΛΙ!

Ευθύς σκέφτηκα…

Όλα ξεκινούν από τα μάτια, αλλά αν δεν φτάσουν στο στόμα, τότε τι νόημα έχει; Δεν έχει… Αν δεν πεις αυτό που θέλεις, όσα υπονοούμενα κι αν κρύβονται στα βλέμματα, δεν οδηγούν πουθενά. Αν οι λέξεις δεν σχηματιστούν στα χείλη σου, απλά δεν θα έχεις καταφέρει να πεις τίποτα απολύτως.
Το ξέρω πως ίσως να είναι λίγο άδικο αυτό, αλλά αν οι λέξεις δεν πάρουν σάρκα μέσα από το στόμα σου, κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα από τις σκέψεις σου. – Σου αρέσει κάποιος πάρα πολύ και νιώθεις πως τον θέλεις πολύ, αλλά αν δεν κολλήσουν τα χείλη σου με τα δικά του δεν ξέρεις αν στα αλήθεια σου ταιριάζει. Λαχταράς να δοκιμάσεις μια μπουκιά από το αγαπημένο σου γλυκό αλλά μέχρι να το βάλεις στο στόμα σου δεν είσαι καθόλου σίγουρος για τη νοστιμιά του. Κοιτάς ένα σκασμό από πράγματα με τα μάτια σου αλλά μόνο όταν αυτά πλησιάσουν στο στόμα σου καταλαβαίνεις την ομορφιά τους.

Αν δεν σχηματίσεις τις λέξεις στα χείλη σου, απλά θα τις ακούς μόνος σου, δυνατά στο μυαλό σου.
Αν δεν απολαμβάνεις τις στιγμές, δεν θα ανακαλύψεις αυτές που σου αρέσουν περισσότερο.

Άλλωστε το ξέρεις.
Στο τέλος, όλα κρίνονται για την γεύση που σου αφήνουν στο στόμα.

*Σημείωση: Εκτός κι αν είσαι η Rachel McAdams και ο Ryan Gosling από το βιντεάκι μου που είναι  σχεδόν βέβαιο πως αυτή η ένωση θα πάει πολύ καλά 🙂

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!