Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε ένα και μόνο project με τίτλο «Πως θα χωρέσει η μικρή μου η βαλίτσα όλα εκείνα που θα χρειαζόμουν στο ταξίδι μου». Οι υπολογισμοί ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη διότι σαν γνήσια Ελληνίδα έπρεπε να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή για να την ετοιμάσω. Οι φιλοδοξίες για το αποτέλεσμα ήταν πολλές, καθώς εάν κατάφερνα να χωρέσω μέσα όλα εκείνα που ήθελα να συνοδεύουν το ταξίδι μου, θα είχα στο ράφι μου έναν τιμητικό τίτλο για την ανακάλυψη!

Οι ώρες περνούσαν και τίποτα δεν έδειχνε να δίνει λύση στο πρόβλημα μου. Η εξίσωση παρέμενε εκεί να μου φωνάζει από μακριά «Hellooow, ξύπνααα, δεν πρόκειται πότε να τα χωρέσεις όλα αυτά σε μία βαλίτσα μια σταλιά». Άρχισα σταδιακά όπως καταλαβαίνεις, να χάνω τις ελπίδες μου και να με λούζει κρύος ιδρώτας! Οι δείκτες του ρολογιού να μου επιτίθενται με έναν πολύ άκομψο τρόπο και το αποτέλεσμα να παραμένει στο ωραιότατο “τίποτα”. Μετά από μία άνιση μάχη, πλην όμως τίμια, κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν χρειαζόταν να τα πάρω όλα!

Τι και αν πήγαινα με τα μισά; Σημασία έχει πως σε ένα ταξίδι η βαλίτσα σου γεμίζει με εικόνες από ένα διαφορετικό κόσμο. Μια ποικιλία χρωμάτων πάνω σε έναν καμβά διαφορετικό από όλους εκείνους που έχεις συνηθίσει.  Πινελιές από έναν πολιτισμό που ενδεχομένως να σου ταιριάζει αλλά ταυτόχρονα να είναι και τόσο διαφορετικός.

Ταξίδευε όσο μπορείς… Παρέα με ένα σακίδιο ή μια μισογεμάτη βαλίτσα μπορείς να φτιάξεις τους καλύτερους πίνακες! Μπορείς να γεμίσεις με όλων των ειδών τα χρώματα τον δικό σου καμβά, εκείνον που θα σου θυμίζει πως όσο ταξιδεύεις δεν αλλάζεις μέρος, αλλά ιδέες!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!