Οι Midi skirts είναι το απόλυτο must have για τη φετινή σεζόν. Είναι το κομμάτι κλειδί για τους χειμερινούς σου συνδυασμούς καθώς μπορείς να πειραματιστείς με πολλά στιλ μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο! Είτε είναι πλισέ είτε σε ευθεία γραμμή, με χρώματα ή μονόχρωμη, μπορείς να την φορέσεις με sneakers για πρωϊνές εμφανίσεις συνδυάζοντάς την με πουκάμισα, πουλόβερ, και πλεκτά!

φάκελος χωρίς τίτλο3

Για μία πιο βραδινή προσέγγιση το σημείο κλειδί είναι τα ψιλοτάκουνα. Τόλμησε να την φορέσεις με ένα ζευγάρι γόβες ή booties και βάλε ένα εντυπωσιακό κόσμημα για να κλέψεις την παράσταση! You should try it!

beaumidi13

φάκελος χωρίς τίτλο4

φάκελος χωρίς τίτλο5

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!