Ένα αστραφτερό χαμόγελο πάντα σου αρέσει και σε συντροφεύει όπου και να βρίσκεσαι. Για αυτό η αγαπημένη σειρά λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της υγεινής που σχεδιάστηκε απο τους οδοντιάντρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας σου κάνει την έκπληξη για το καλοκαίρι! Κάνε τη βόλτα σου απο τα καταστήματα Hondos Center και με την αγορά 1 καλλυντικής οδοντόκρεμας YOTUEL all in one + 1 λευκαντικής πένας YOTUEL pen ή 1 YOTUEL  7 hours whitening kit λαμβάνεις δώρο μια πολυτελή πετσέτα θαλάσσης για βουτιές…με το πιο λευκό και αστραφτερό σου χαμόγελο!

Δεν θα μπορούσε να σε αφήσει χωρίς τα καλοκαιρινά σου δώρα η αγαπημένη σου YOTUEL. Ένα όμορφο λευκό χαμόγελό είναι αξιοζήλευτο σε όλους, τώρα ήρθε και η δική σου σειρά!

“Smile looks Good On You anywhere you go…”

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!