Ξεκινάω δυναμικά για τον χειμώνα με υπέροχα προϊόντα που σου αλλάζουν, θέλεις-δεν θέλεις, τη διάθεση! Ίσως ήρθε η ώρα να το πω… καλό χειμώνα να έχουμε κορίτσια μου! Ναι, ναι φυσικά αργεί αλλά είναι το κλασικό που λες όταν γυρίζεις από διακοπές! Κάθισε, πάρε καφέ και κοίτα τι έρχεται σύντομα… έτσι για να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά…

3409e45349ec9f6b3397bfe10e87a1d0_XL

Τα αποκαλεί “Objets d’art”, “αντικείμενα τέχνης”, και πρέπει να τα αποκτήσω άμεσα!!! Γιατί ο Christian ξέρει πως να κάνει τις γυναίκες όταν επιθυμούν κάτι να το αποκτήσουν. Εμπνευσμένος από την αιγυπτιακή βασίλισσα Νεφερτίτη, δεν σου θυμίζουν τους παραδοσιακούς σωλήνες που ανοίγεις και είναι το χρώμα, αντίθετα στεγάζονται σε φιαλίδια χρυσού και μαύρου, που ολοκληρώνονται με κορώνες, και το καλύτερο… είναι στολισμένα με μικρούς βρόχους, ώστε να μπορείς να τις επισυνάψεις σε μια αλυσίδα-κολιέ.

Χάρη τις μοναδικές του δημιουργίες έχει καταφέρει τη λέξη κόκκινο να τη συνδέουμε με κόκκινες σόλες, σέξι κόκκινα βερνίκια και τώρα και κραγιόν. Υπάρχουν διάφορες υφές για να διαλέξεις όπως: Silky Satin, Velvet Matte και Sheer Voile. Όλες οι αποχρώσεις εμπνευσμένες από εμβληματικά παπούτσια και τσάντες του Christian Louboutin.

Christian-Louboutin-launches-lipsticks-whoa-featured

 

christian-louboutin-new-lipstick-collection

 

Satin_All_Colors_Lipstick_Ribbon

“Όταν μια γυναίκα φοράει μια τσάντα, κοιτάμε τους ώμους της. Όταν γλιστρά από ένα ζευγάρι τακούνια, παρατηρούμε τα πόδια της. Αν αυτή χρησιμοποιήσει βερνίκι στα νύχια της, θαυμάζουμε τα χέρια της”, δήλωσε ο Louboutin, σε ένα δελτίο από την εταιρεία.“Ένα αντικείμενο που ομορφαίνει τα χείλη- το φάρο του αισθησιασμού και όργανο επικοινωνίας, πρέπει να είναι αρκετά εκπληκτικό. Το αντικείμενο πρέπει να εμπνεύσει μια όμορφη χειρονομία”. 

Καλώς να μας έρθουν λοιπόν!

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!