Θυμάσε την εποχή που η μία μετά την άλλη διάσημη εμφανίζονταν με «γεμάτα» φρύδια εν μια νυκτί; Οι καιροί αλλάζουν και οι πιο trendy celebrities επιλέγουν να…εξαφανίσουν τα φρύδια τους ξανοίγοντας το χρώμα τους ή λεπταίνοντας τα υπερβολικά!

Katy Perry, Kim Kardashian, Lady Gaga επιχείρησαν να μας πείσουν για το πόσο «cool» είναι το νέο trend, όπως και η Madonna με την καμπάνια Versace, και ακόμα και η μούσα των bold eyebrows -Cara Delevingne- μέσω της πασαρέλας Givenchy. Συνωμοσία ή κάτι παραπάνω;

Τα εν λόγω makeovers δεν έχουν λάβει διθυραμβικά σχόλια από την μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών κοινωνικών δικτύων ενώ ούτε υποστηρίζονται από makeup artists (τουλάχιστον σε βαθμό ικανό να μας πείσει για την λογική του νέου trend).

cara 2 squares

Η εκφραστικότητα στο πρόσωπο και η θηλυκότητα στο βλέμμα αναδεικνύονταν, ανέκαθεν, από τα φρύδια. Η εξαφάνιση τους μπορεί να εκληφθεί μόνο ως μια «αντίδραση» στην υπερ-εξαπλωμένη τάση των υπερβολικά full φρυδιών και ως μια ευκαιρία για τις διάσημες κυρίες να ξεχωρίσουν και να κάνουν την διαφορά.

Κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και του ταιριάζουν διαφορετικές beauty τάσεις.

Αν, όμως, στοχεύεις στην διαχρονική ομορφιά καλό είναι να ακολουθήσεις τον κανόνα «μέτρον άριστον» και να συμβουλευτείς τον παρακάτω οδηγό για να πετύχεις το τέλειο σχήμα και μέγεθος φρυδιών που θα αναδείξει τα δικά σου χαρακτηριστικά και style:

odigos 2

Εσύ είσαι υπέρ ή κατά των bleached eyebrows;

Σοφία Ξυλιά