Και επίσημα λοιπόν, καλό μας καλοκαίρι!!! Θα μπορούσα να πω ότι είναι η μοναδική περίοδος σχεδόν που χρησιμοποιώ ότι αφορά το λάδι, όπως ας πούμε λάδι για προστασία των μαλλιών ή λάδι για μαύρισμα ή για τον απλό λόγο λάδι για να φαίνεται η επιδερμίδα μου πιο λαμπερή. Έκανα μια μικρή εισαγωγή για τη χρησιμότητα των ελαίων και τώρα θα εστιάσω στα ολοκαίνουργια προϊόντα HEI POA με το μοναδικό λάδι MONOI!! Πρόκειται για το ιερό έλαιο της Ταϊτής και αποτελεί το μυστικό ομορφιάς των καλλονών της Πολυνησίας και σου υπόσχεται να κάνει φέτος τις διακοπές σου πολύ εξωτικές μέσα από λάδια για το σώμα και τα μαλλιά, αντηλιακά και προϊόντα για το μπάνιο σου με μοναδικά αρώματα όπως του εξωτικού λουλουδιού Tiare, με το σωστό τρόπο!

 

HP_MONOIOILTIAREHP_SPF6TIARE

 

 

HP_SPF15HP_vanilla_monoi_limited_edition_2015

 

 

 

HP_VELVETYCREAM

 

Είμαι πανέτοιμη να βγω στον ήλιο με τα υπέροχα λαδάκια HEI POA, διότι φίλες μου συνδυάζουν προστασία από τον ήλιο και ενυδάτωση της επιδερμίδας, για ένα τροπικό μαύρισμα που πολλοί θα ζηλέψουν!! Κάνε την αρχή σε προκαλώ!

models

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!