Η χρυσή τομή “φ” συναντάται στα μαθηματικά, την τέχνη, τη φύση γύρω μας. Είναι αυτή η τέλεια ισορροπία, που μας θυμίζει το μεγαλείο της ύπαρξης.  Είναι όλα αυτά τα πολύτιμα αγαθά που κινητοποιούν τις αισθήσεις μας και μας καλούν να τα απολαύσουμε. Η «θεϊκή αναλογία» είναι ο γνώμονας όλων των εργασιών για την καλλιέργεια και παρασκευή των νέων ελληνικών προϊόντων Phi Divine Goods, που έρχονται από τη Χίο και τα νησιά του Αιγαίου.

PhiDivineGoods_10

PhiDivineGoods_9

Με αγάπη και μεράκι, ο Άγγελος και η Δάφνη, δημιούργησαν τη σειρά Phi Divine Goods και μοιράζονται μαζί μας το πάθος και το όραμα τους για την επιστροφή στη φύση και τις αδιαμφισβήτητες αξίες της.Βιολογικά αρωματικά φυτά από ελληνικές ποικιλίες (ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο, δάφνη), θυμαρίσιο μέλι από τα ελληνικά νησιά και μέλι πεύκου με μαστίχα Χίου, έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο και χειροποίητα παραδοσιακά ζυμαρικά με μαστίχα Χίου είτε με μανταρίνι Χίου αποτελούν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα των Phi.

PhiDivineGoods_6

PhiDivineGoods_7

Τα προϊόντα παρουσιάζονται σε πολυτελή κουτιά τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν κατάλληλο δώρο σε πολλές περιστάσεις. Τα Phi Divine Goods έρχονται για να δώσουν μια διαφορετική διάσταση στα μυρωδικά, το μέλι, το λάδι, και τα ζυμαρικά και να προκαλέσουν έκρηξη γεύσης ακόμα και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

PhiDivineGoods_3

Καλή απόλαυση!!