Στην ατμόσφαιρα αισθησιασμός και μυστήριο. Τα χρώματα γύρω ζωηρά, αλλά ζεστά. Η διάθεση ανέμελη, οι κινήσεις νωχελικές. Είναι καλοκαίρι στο Μαρόκο. Ο ήλιος κάνει παιχνίδι με τις σκιές και λάμπει πιο δυνατά,  όταν συναντά την εκθαμβωτική τέχνη των μαροκινών μωσαϊκών.

Με αυτή τη διάθεση, η συλλογή της MITOS Swimwear για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 αντλεί έμπνευση από τα περίφημα μαροκινά μωσαϊκά, γνωστά και ως zellige, που σαγηνεύουν τις αισθήσεις με τα περίτεχνα γεωμετρικά τους μοτίβα και την πλούσια χρωματική τους παλέτα.

New folder (2)1

Ιστορικά, τα μαροκινά μωσαϊκά αποτελούσαν ένδειξη πλούτου και δύναμης, αιχμαλωτίζοντας τη  φαντασία κάθε κοσμοπολίτη ταξιδευτή που συναντάς στο πέρασμά του αυτά τα εκπληκτικά αριστουργήματα.

Μεταξωτές κλωστές στα πιο αισθησιακά χρώματα του μαροκινού καλοκαιριού σμίγουν σε σταυροβελονιές πάνω σε φίνα υλικά για να δημιουργήσουν πρωτότυπα σχέδια με άψογη τεχνική. Το πάνω και κάτω μέρος κάθε μαγιό φιλοξενούν διαφορετικές εκφράσεις των ζωηρών δημιουργιών, παραμένοντας ωστόσο σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και μετά αξεπέραστα σε χρωματικούς συνδυασμούς, δεξιοτεχνία και υφές zellige.

Σήμερα ο πολυτελής χαρακτήρας και το σοφιστικέ ύφος που διακρίνουν τη συλλογή Moroccan Mosaic της MITOS Swimwear συνεχίζει αυτή την παράδοση μεταφράζοντάς τα σε εκλεπτυσμένη μόδα για σύγχρονες γυναίκες με στυλ.

New folder4

Ακολουθήστε τις πολύχρωμες κλωστές των μαγιό MITOS σε ένα πολυτελές, ζεστό, αξέχαστο καλοκαίρι.

Τα μαγιό και beachwear MITOS  διατίθενται σε επιλεγμένες μπουτίκ και resorts και στο ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό κατάστημα shop.mitoswimwear.com!

New folder (3) New folder (4)