Αδύνατον να μην επιλέξεις τη ζαχαροπλαστική, όταν σ’ έχει ήδη διαλέξει εκείνη. Ο Παυλώβ μεγάλωσε δίπλα σ’ έναν πάγκο που δεν τον θυμάται ποτέ χωρίς να έχει πάνω του αλεύρι, ζάχαρη και το κορνέ της μητέρας του, Σουζάνα Παύλοβα, η οποία ως ζαχαροπλάστης, του μετέδωσε τον εθισμό στην αναζήτηση του γλυκού που θα αλλάζε την αντίληψη για τα γλυκίσματα εν γένει. Σήμερα, ο Αλέξανδρος δημιουργεί την ομάδα του Pavlov’s Lab, δίνοντας στην παράδοση όλες τις έννοιες: την έννοια της συνέχισης της οικογενειακής παράδοσης, την έννοια της εξέλιξης της παραδοσιακής τέχνης της ζαχαροπλαστικής – και πάνω απ’ όλα την έννοια της παράδοσης στην απόλαυση.

beau sillage kolaz 2

wedcolors (9)

wedcolors re edit

Το Lab

Το Pavlov’s Lab μόνο παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο δεν είναι. Αποτελεί κοινότητα. Μια ιδιότυπη λέσχη για food enthusiasts και οπαδούς της χαράς της ζωής – μέσω της ζάχαρης. Ένα ανοιχτό εργαστήριο δημιουργίας και συνδημιουργίας καινοτόμων γλυκών, ένα ανοιχτό club ανταλλαγής «κρυφών» γνώσεων και ιδεών ώστε η «μυθοποιημένη» τέχνη της σημερινής ζαχαροπλαστικής, που για τους πολλούς μοιάζει ν’ απευθύνεται σε λίγους, να γίνει προσιτή στον κάθε ένα, να μπει σε κάθε σπίτι.

Η εμπειρία.

Η εμπειρία του πελάτη στο Pavlov’s Lab δεν είναι εμπειρία πελάτη, αλλά εμπειρία καλεσμένου – ή και συνδημιουργού. Τα γλυκά είναι προχωρημένα, αλλά προσιτά. Εδώ, η απόσταση ανάμεσα στο «μα, πως το έκαναν αυτό;» και «στο μπορώ να το κάνω κι εγώ» εκμηδενίζεται.

kolaz 1

kolaz 5

wedcolors (13)

wedcolors (17)

Υπηρεσίες

Στο Pavlov’s Lab μπορείτε να επιλέξετε μία από τις signature δημιουργίες. Μπορείτε να την παραγγείλετε, να ζητήσετε να την τροποποιήσουν για εσάς ή να σας μαρτυρήσουν τη συνταγή της. Ζητήστε να δημιουργήσουν ένα customized γλυκό για έναν ή για πολλούς, για κάθε ιδιαίτερο κάλεσμα, ένα πάρτυ, μια μικρή γιορτή, έναν γάμο, μια βάφτιση. Περιγράψτε το γλυκό που έχετε στο μυαλό σας και σε πολύ σύντομο διάστημα(συχνά την επόμενη μέρα) θα το έχετε. Δηλώστε παρουσία σε ένα master class, και από ερασιτέχνης γίνετε επαγγελματίας ερασιτέχνης. Παρακολουθήστε ένα online σεμινάριο. Περιγράψτε τη γεύση από κάτι που κάπου κάποτε δοκιμάσατε και θα σας φτιάξουν τη συνταγή. Οργανώστε στον χώρο μας ένα παιδικό πάρτυ για επίδοξους ζαχαροπλάστες. Διαφορετικά, απλώς περάστε για “ένα γλυκό” και για να μάθετε περισσότερα.

kolaz 3

wedcolors (7)

wedcolors (1)

wedcolors (19)

Info: Pavlov’s Lab

Διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 15, Νέα Ερυθραία

Τηλ: 211 0124691

Photography: Βασίλης Σιούτος

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!