Πέπη Ρουμελιώτη: Ένα καλοκαίρι γεμάτο φλόγες στην καρδιά και αγκαλιές και χάδια στην ακρογιαλιά. Εύχομαι οι σκέψεις αυτές, να μην μείνουν μόνο στους στίχους της Φραγκοσυριανής που μας θυμίζει όμορφα δειλινά…Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού σου!

Βασιλεία Καμάρα: Κολυμπήστε, χορέψτε, χαμογελάστε, ζήστε! Δημιουργήστε υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις που θα θυμάστε μια ζωή!

Νίκη Μητροφανάκη: Εύχομαι για το καλοκαίρι, μεγάλα σχέδια και μικρές περιπέτειες. Kαλή επιστροφή στο σπίτι για τα επόμενα σχέδια!

Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη: Ένα καλοκαίρι γεμάτο στιλ, ομορφιά και πολύ αλάτι στα μαλλιά!

Έλενα Καμπισοπούλου: Εύχομαι στους αναγνώστες του Beau Sillage σ ‘αυτές τις διακοπές να αναπνέουν βαθιά…έτσι που το καλοκαιρινό αεράκι, η αλμύρα της θάλασσας, ο ήχος του κύματος, το απέραντο γαλάζιο, ή τα αστέρια στο βραδινό ουρανό να προσλαμβάνονται από τις αισθήσεις τους με τρόπο ζωηρό και ανάγλυφο κάνοντας έγνοιες, ευθύνες και ανησυχίες να ξεθωριάζουν στο φόντο… έτσι που να απολαμβάνεις το «απλά να είσαι…» και να νιώθεις ευγνωμοσύνη γι αυτό…!

Χρήστος Κούκης: Αγαπητέ μου αναγνώστη σου εύχομαι ολόψυχα να καταδικαστείς ως συνεργός του καλοκαιριού για τα εγκλήματα της χαράς και της υψηλής αισθητικής και ηθικός αυτουργός να είναι το Beau Sillage!

Μαρία Κακαβάνη: Αμέτρητες ευτυχισμένες στιγμές σαν τα αστέρια, λαμπερά χαμόγελα σαν τον ήλιο, ζεστές αγκαλιές σαν την άμμο, και απέραντη γαλήνη σαν το πέλαγος. Γι’ αυτές τις διακοπές εύχομαι τόλμη για όλα τα παραπάνω!

Αδαμαντία Νιφόρα: Εύχομαι οι καλοκαιρινές σας αναμνήσεις να γεμίσουν αρώματα λουλουδιών και το σμαραγδι της θάλασσας να γαληνέψει την ψυχή σας!

Μέμα Λαμπροπούλου: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πιο γλυκιά απόλαυση από τις διακοπές!! Έυχομαι να τις απολαύσετε στο έπακρο και να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά!

Μαρκέλα Συμεοπούλου: Αφήστε τις έννοιες σας στην άκρη και απολαύστε την ξεγνοιασιά των διακοπών..Να εχετε ένα όμορφο και ανανεωτικό καλοκαίρι!

Χρήστος Τζούτης: Απολαύστε τα μακροβούτια, τον ήλιο και κάθε στιγμή χαράς που σας προσφέρει αυτή η χώρα ετούτη την εποχή του χρόνου. Ελλάδα=Καλοκαίρι, απολαύστε το! Καλό καλοκαίρι και καλά μακροβούτια!

Έλενα Ξυπολιά: Για αυτό το καλοκαίρι….Μέρες ξεκούραστες, βράδια χαλαρά, στιγμές μοναδικές, σκέψεις ευχάριστες, αγκαλιές αληθινές…Ας γεμίσουμε μπαταρίες και ας απολαύσουμε κάθε λεπτό για ένα να έχουμε έναν γεμάτο και δημιουργικό χειμώνα!Και ας μη ξεχάσουμε…το χαμόγελό μας…!

eight8. Web Agency (Χριστίνα&Φώτης): Αμέτρητες βουτιές, γέλια μέχρι το πρωί και instagram με το μέτρο… Αυτό το καλοκαίρι Follow The Sun!