Με τις βέλγικες αναμνήσεις στις αποσκευές της η Βελγίδα Natalie Joos (και όχι Jools) μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1997 και από τότε δεν έχει σταματήσει στιγμή, να κεντρίζει τα φλας όλων των streetstyle φωτογράφων, καθώς το στιλ της είναι ιδιαίτερα περίτεχνο και οι συνδυασμοί που κάνει εξόχως ευφάνταστοι αλλά πάντα κινούμενοι με βασικό άξονα το girly-chic.  Το 2003 ξεκίνησε το δικό της casting agent και οι συνεργασίες της εντυπωσιάζουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Helmut Lang, Phillip Lim, Roca, Hugo Boss είναι μερικοί μόνο από τους οίκους που την έχουν εμπιστευθεί για την επιλογή των μοντέλων τους στις πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας. Το ταλέντο της όμως δεν σταματάει εκεί καθώς διατηρεί ένα από τα πιο καλαίσθητα blogs του μεγάλου μήλου. Το Tales of Endearment είναι το προσωπικό της ημερολόγιο στο οποίο εκτός από lifestyle συμβουλές, fashion και beauty tips, αναφέρεται και στην προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, δεν διστάζει να σχολιάζει μέσα από τις ηλεκτρονικές γραμμές του blog της, τα διάφορα παράδοξα που συμβαίνουν στα ραντεβού της.

35 Η ίδια αποφεύγει να δώσει ένα τίτλο στο προσωπικό της στιλ καθώς αιωρείται ανάμεσα σε vintage δημιουργίες με την ίδια ευκολία που δοκιμάζει και ένα fashion statement κομμάτι! Λατρεύει οτιδήποτε “παλιό”, δεν φοράει πολλά κοσμήματα και έμπνευσή της όπως λέει είναι όλα εκείνα τα κορίτσια που φωτογραφίζει για το blog της.

ref7tr8139Natalie Joos

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!