Την Πρωτοχρονιά συνήθως υποδεχόμαστε το νέο έτος με κάποιο πάρτι ή με κάποια νυχτερινή έξοδο με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους!

Πολλές γυναίκες αγαπούν λίγη ένταση παραπάνω στο βραδινό τους μακιγιάζ, πόσο μάλλον μια τέτοια βραδιά! Γι’ αυτήν την ιδιαίτερη τελευταία βράδια του 2014 και συνάμα το πρώτο ξημέρωμα του 2015 θα προτείνω ένα έντονο smokey στα μάτια.

Αφού ενυδατώσεις πρόσωπο και χείλη, εφάρμοσε το foundation που σου ταιριάζει. Όπου κρίνεις απαραίτητο, χρησιμοποίησε ένα προϊόν για πιο υψηλή κάλυψη, και στη συνέχεια σετάρεις με μια διάφανη πούδρα.

Στα μάτια δώσε σχήμα smokey με μια μαύρη σκιά ή με μια σκούρα καφέ, ξεκινώντας από το κάτω βλέφαρο. Συνέχισε με την ίδια απόχρωση σε όλη την επιφάνεια του άνω βλεφάρου. Για πιο έντονο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε ένα μαύρο μολύβι ή ένα σκούρο καφέ περιμετρικά του ματιού και στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Εάν επιθυμείς μια επαγγελματική πινελιά στο μακιγιάζ των ματιών, εφάρμοσε στο κόκαλο του άνω βλεφάρου και σαν συνέχεια της μαύρης ή της σκούρας καφέ σκιάς, μία καφέ – μπορντό σκιά στην πρώτη περίπτωση ή μια καφέ – γκρι στην δεύτερη περίπτωση. Αυτό θα γλυκάνει το smokey εφέ που δημιούργησες και οι  σκιές θα σβήνουν πιο γλυκά και ομαλά και θα γίνουν ένα με το χρώμα της επιδερμίδας του ματιού.

Δώσε φως κάτω από το τόξο του ματιού με μια μπεζ σκιά. Εφάρμοσε μάσκαρα και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες.

Διόρθωσε το σχήμα των φρυδιών σου και γέμισε πιθανά κενά με ένα μολύβι φρυδιών.

Δημιούργησε κοψίματα κάτω από τα ζυγωματικά με μια τερακότα.

Για τα χείλη θα σου δώσω δύο προτάσεις. Η μία είναι να χρησιμοποίησε ένα μπεζ καφέ χρώμα και η δεύτερη είναι ένα βυσσινί ή ένα μπορντό. Η επιλογή δική σου! Ακολούθησε όποια σου ικανοποιεί περισσότερο.

Χρόνια Πολλά, Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά!

Άρθρο: Διονυσία Κωνσταντίνου/Makeup Artist

Photo Credits: Φωτογραφία penygiannakou.com, Μακιγιάζ Διονυσία Κωνσταντίνου, Μαλλιά Ελένη Μούγκουλη.