Οι EMIGRE, το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε δυναμικές παραστάσεις με “κοσμοπολίτικες” pop – rock συνθέσεις, έρχονται και φέτος να μας εκπλήξουν ευχαρίστα, συμπράττοντας επί σκηνής με τον αμετανόητο rocker Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, τηλεοπτικός παρουσιαστής, δημοσιογράφος, μάγειρας και ηθοποιός συνεργάζεται για πρώτη φορά με τους EMIGRE και για χατίρι τους γίνεται μετανάστης, δημιουργώντας ένα διαδραστικό show με αναπάντεχη εξέλιξη και αστείρευτο κέφι. Μαζί φιλοδοξούν να παρουσιάσουν στο Blue Marlin, την πρόταση της χρονιάς για τη νυχτερινή μας έξοδο, φέτος το χειμώνα, με τίτλο “Προσεχώς Μετανάστης“.

Τις δυο Παρασκευές , 14 και 21 Νοεμβρίου, οι EMIGRE στήνουν στο Blue Marlin ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που περιλαμβάνει όχι μόνο όλες τις επιτυχίες τους από την πολυετή πορεία τους, αλλά και ευφάνταστες διασκευές σε αγαπημένες μελωδίες περασμένων δεκαετιών, καθώς και του σήμερα!

unnamed

Μαζί τους θα είναι και η νέα τους τραγουδίστρια, η ανερχόμενη Ελπίδα Παπακοσμά, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «The Voice». Φυσικά η διασκέδαση δεν μένει μονάχα σε αυτό, μιας και η παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου μπορεί να εγγυηθεί ότι η ανατροπή μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, με τις παρεμβάσεις του: stand-up comedy, θεατράλε αισθητική και πάντα επίκαιρο χιούμορ!

Παρασκευή 14 και Παρασκευή 21 ΝοεμβρίουΕMIGRE και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί στο Blue Marlin σε μια παράσταση με “κοσμοπολίτικες” pop – rock μουσικές και ανατρεπτικό, επίκαιρο χιούμορ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το parking δωρεάν!

Ώρα έναρξης: 22:30

EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre

Στάθης Παναγιωτόπουλος Official Page: https://www.facebook.com/skylos.gr