Σου έχει τύχει ποτέ να μυρίσεις κάτι και να αναπολήσεις κάποια αγαπημένη σου έντονη στιγμή; Εγώ ας πούμε, έχω συνδέσει μυρωδιές με ταξίδια μου, προσωπικές αναμνήσεις ακόμα και στιγμές της παιδική μου ηλικίας. Βασικές στιγμές τις ζωής σου συνδέονται με μυρωδιές! Ο Tom Ford εμπνέεται από τα ταξίδια του και τις περισσότερες φορές στα αρώματα του χρησιμοποιεί ονομασίες από διάφορα μέρη που έχει επισκεφτεί όπως, Venetian Pergamot, Neroli Portofino, Italian Cypress, Tuscan Leather, Plum Japonais, Shanghai Lily. Επίσης τα αρώματα του Tom Ford δεν έχουν φύλλο, απευθύνονται στον άνθρωπο που του αρέσει να ζει την εμπειρία του ταξιδιού.

Tom Ford Unveils Private Blend London Fragrance

Αναφέρομαι στην υψηλή αρωματοποιία Tom Ford, private blend. Με τη βοήθεια του ειδικού που βρίσκεται στο corner μπορείς να βρει το άρωμα που σε χαρακτηρίζει και να είναι μόνο δικό σου. Ναι, όπως ακριβώς το είπα… φτιάχνεις το δικό σου άρωμα!

IMG_9451

IMG_9448

Εσύ βρήκες το δικό σου άρωμα;

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!