Δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα η εβδομάδα από τα φρέσκα νέα που σου έχω από το Fashion Nails Week 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Οι σχεδιαστές έβαλαν όλη τους τη φαντασία για να παρουσιάσουν τα new trend όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα νύχια. Θα δεις ήρεμα χρώματα αλλά και περίεργα σχέδια που ακόμα και μια πιο τολμηρή θα το ΞΑΝΑσκεφτόταν! Πάμε να σου δείξω και να αποφασίσεις πιο σου ταιριάζει!

Olympia Le Tan

Olympia-Le-Tan-Spring-2015

Kenzo

Kenzo-Spring-2015

Guy Laroche

Guy-Laroche-Spring-2015

Sibling

Sibling-Spring-2015

Laura Biagiotti

Laura-Biagiotti-Spring-2015

Im Isola Marras

Im-Isola-Marras-Spring-2015

Emporio Armani

Emporio-Armani-Spring-2015

DSquared2

DSquared2-Spring-2015

Au Jour Le Jour

Au-Jour-le-Jour-Spring-2015

Aquilano e Rimondi

Aquilano-e-Rimondi-Spring-2015

Antonio Marras

Antonio-Marras-Spring-2015

Alexis Mabille

Alexis-Mabille-Spring-2015

Roland Mouret

Roland-Mouret-Spring-2015

Christian Wijnants

Christian-Wijnants-Spring-2015

Zadig Voltaire

Zadig-Voltaire-Spring-2015

Tsumori Chisato

Tsumori-Chisato-Spring-2015

Vivienne Westwood

Vivienne-Westwood-Spring-2015

Στο Paris Fashion Nail Trend 2015 η πολυχρωμία για φέτος είναι σε όλο της το μεγαλείο! Το χρώμα των νυχιών είναι σε έντονες αποχρώσεις  όπως λευκό, μπλε και μοβ και θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος ένα φύλλο. Εκτός των νυχιών, το make up επίσης είναι σε έντονες αποχρώσεις όπως ο κύκλος στο μέτωπο και τα σχέδια στην κροταφική περιοχή που είναι το νέο trend! Δεν λέω είναι ωραίο το διαφορετικό και πιστέψτε με το στηρίζω πολύ αλλά με μέτρο!

Fashion-Week-Nail-Trends-Spring-2015

Εσύ διάλεξες;

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!