“…Σε ένα μαύρο αυτοκίνητο κάμπριο που περνάει μία τεράστια κρεμαστή γέφυρα με πολύ μεγάλη ταχύτητα, κάθεται στην θέση του οδηγού μία ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο κότσο, μαύρα γυαλιά, κόκκινο τζιν, ροκ μπλουζάκι με μία κιθάρα λογότυπο και μαύρα παπούτσια πάνινα, τσιγάρο στο στόμα και στο ράδιο να παίζει το πολύ γνωστό ροκ κομμάτι «Wild woman»…

Στο πίσω κάθισμα μια μικρή βαλίτσα και στην θέση του συνοδηγού μία ακριβή δερμάτινη γυναικεία τσάντα, που με μια τυφλή κίνηση πιάνει τον επίχρυσο αναπτήρα της, ανάβει το τσιγάρο. .και τον ξαναπετάει μέσα. .Αυτή η “στιλάτη” γυναίκα είναι η Κάθυ που κατευθύνεται προς το κέντρο της πόλης με βιασύνη, σαν μικρό παιδί που ανυπομονεί να φτάσει στον προορισμό! Στην τσάντα της είναι δύο εισιτήρια για Παρίσι, χωρίς επιστροφή. .και ένας φάκελος που γράφει συμβόλαιο ιδιοκτησίας με την σφραγίδα γνωστής Γαλλικής εταιρείας ενδυμάτων. Πιο μέσα πεταμένο το κινητό της τηλέφωνο που χτυπούσε ασταμάτητα αλλά λόγω της μουσικής δεν το άκουγε. .”απόσπασμα από..Η Anima Ekdotiki σας παρουσιάζει το “To Στοίχημα“,

Το 1ο τεύχος από την σειρά διηγημάτων του Αντώνη Κανάρη, xιούμορ, δράση, μυστήριο, έρωτας και όλα αυτά σε μια πολιτεία της Αμερικής. Mαζί με τον Σόνυ, Στιβ, Φράνκι, Τζέημυ, Μπέρνυ και Τόνυ μήπως θα μπορούσα και εγώ να έχω ένα ρόλο στο 2ο τεύχος από την σειρά των διηγημάτων??

photo

Ένα στοίχημα είναι η αρχή, κινητήριος δύναμη: Η δίψα για το “εύκολο χρήμα”, και η παρέα πέντε φιλόδοξων νεαρών μπλέκεται σε μια περιπέτεια που αγγίζει τα όρια της φαντασίας.

Και αν δεν έχεις προλάβει να κάνεις μια φούρλα(στροφή) με την 50’φόυστα σου την ώρα που ο Αντώνης τραγουδα το ”I think ι am in love” και να ζήτω κραυγάξεις ..YES YOU ARE!!! Γιατί αυτός ο νεαρός λατρεύει την δεκαετία του ’50, κυρίως την μουσική, τον ρομαντισμό και το στιλ εκείνης της εποχής και τραγουδά με όλο του το είναι στο σχήμα των The Duo Jet Band. Tώρα μπορείς να τον..διαβάσεις, καθώς ξεκίνησε το συγγραφικό του ταξίδι γράφοντας την συναρπαστική ιστορία του “Λίγο πριν το Τέλος-Το Στοίχημα”.

Αξία του, σταθερή και ακλόνητη..”Έχεις καταλάβει ποιος πραγματικά είσαι όταν δεν ψάχνεις να βρεις καθρέπτη για να το επιβεβαιώσεις.”

Στα επόμενα σχέδια του ο Αντώνης ήταν γρήγορα..οπλισμένος σαν τους πρωταγωνηστές του βιβλίου του και μας απάντησε σφαίρα..

1) Παρουσίαση του 1ου βιβλίου της σειράς “Λίγο πριν το Τέλος, το Στοίχημα” στις 21 Φεβρουαρίου στο Γκρί καφέ στα εξάρχεια

2) Παρουσίαση του 1ου βιβλίου το Στοίχημα στις 14 Μαρτίου στο “Κούνιες” καφέ στην Καλαμάτα.
3) Έχει παραδοθεί το 2ο βιβλίο Λίγο πριν το Τέλος “Η Ηλεκτρονική Απάτη” προς επιμέλεια καθώς και επεξεργαζόμαστε τα σκίτσα και τα εικαστικά για έκδοση του το καλοκαίρι του 2015.
Για αγορές δοκίμασε ΕΔΩ
unnamed (1)

THE END