Η εταιρεία Kiehl’s Since 1851 εξειδικεύεται και στα ανδρικά προϊόντα φροντίδας, τα οποία σχεδιάζονται για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ανδρών. Οι χημικοί της Kiehl’s ξέρουν ότι τα πρώτα και πιο αόρατα σημάδια γήρανσης στους άνδρες εμφανίζονται στην περιοχή των ματιών, με αποτέλεσμα η περιοχή αυτή να αποτελεί τη Nο #1 ανησυχία των ανδρών παγκοσμίως! Αυτά τα σημάδια γήρανσης μπορεί να εμφανίζονται ως μαύροι κύκλοι, σακούλες κάτω από τα μάτια λόγω χαλάρωσης, λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες στην εξωτερική γωνία.

HeavyLiftinEye

Έχοντας αυτή την ανάγκη κατά νου, η Kiehl’s παρουσίασε το Facial Fuel “Heavy Lifting” Eye Repair. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Σπόρων Σίκαλης, αυτή η σύνθεση πολλαπλής δράσης έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώνει και να διορθώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών, και έχει ανάλαφρη κρεμώδη υφή που απορροφάται γρήγορα. Ακολουθώντας τα βήματα του επιτυχημένου Facial Fuel Heavy Lifting Moisturizer που κυκλοφόρησε το 2013, αυτό το ισχυρό ανδρικό προϊόν “βαρέων βαρών”δρα, για να συσφίγγει και να ανορθώνει την επιδερμίδα, να μειώνει τους μαύρους κύκλους και να ανανεώνει ορατά την επιδερμίδα στο πόδι της χήνας, για να χαρίζει πιο λεία και πιο νεανική όψη.

Παρόλο που η ανδρική επιδερμίδα είναι κατά 25% πιο παχιά από τη γυναικεία, στην περιοχή των ματιών είναι σημαντικά πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη απ’ο,τι στο υπόλοιπο πρόσωπο, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Καθώς μεγαλώνουν οι άνδρες, η ευάλωτη επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών γίνεται ακόμα πιο λεπτή και χάνει αισθητά τη σφριγηλότατη της, με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπής στις βαθιές ρυτίδες στην εξωτερική γωνία και στις σακούλες κάτω από τα μάτια λόγω χαλάρωσης.

Το προϊόν Facial Fuel “Heavy Lifting” Eye Repair της Kiehl’s, που περιέχει ισχυρό μείγμα Σπόρων Σίκαλης, Λιναρόσπορου και Καφεΐνης, ενδυναμώνει και ανορθώνει ορατά την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών, μειώνοντας τις ρυτίδες στην εξωτερική γωνία και εξασθενώντας ορατά τους μαύρους κύκλους.

” Τα βασικά συστατικά της σύνθεσης επιλέχθηκαν, για να καταπολεμούν πολλαπλά σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών”, Geoff Genesky, Επικεφαλής Εργαστηρίου Προϊόντων Περιποίησης και Διευθυντής Έρευνας & Καινοτομίας της Kiehl’s.

“Οι άνδρες θα δουν τα μάτια τους να φωτίζονται άμεσα, καθώς η σύνθεση μας περιέχει παράγοντες οπτικής διάχυσης του φωτός ορυκτής προέλευσης που εξασθενούν τους μαύρους κύκλους. Χρησιμοποιήσαμε επίσης Εκχύλισμα Σπόρων Σίκαλης, ένα συστατικό που είναι γνωστό ότι βελτιώνει τις χημικές ιδιότητες της επιδερμίδας και , στη συγκεκριμένη σύνθεση, δρα για να λειαίνει την επιδερμίδα και να μειώνει τις ρυτίδες στην εξωτερική γωνία των ματιών και τις σακούλες. Επιπλέον, το Εκχύλισμα λιναρόσπορου ανορθώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα, για να χαρίζει συνολικά πιο νεανική όψη.”

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!