Η γνωστή σε όλους Olivia Palermo έγινε guest creative director στην Ciate και τα χρώματα είναι άκρως καλοκαιρινά. Φυσικά η επιλογή των χρωμάτων είναι εμπνευσμένη από τον τρόπο ζωής της!

Το πλούσιο κόκκινο Hutch είναι εμπνευσμένο από το όνομα της μητέρας της, Lynn Hutchings, που φορούσε μια παρόμοια απόχρωση κατά τη διάρκεια των παιδικών της χρόνων. Η Palermo αναφέρει ότι η κοραλί απόχρωση με όνομα, Nantucket, είναι εμπνευσμένη από έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς διακοπών και έχει σχεδιαστεί για να αντισταθμίσει ένα μαύρισμα. Τέλος μια nude Sunday απόχρωση, φόρο τιμής στον σύζυγο της που συνοδεύεται πάντα από τον τίτλο Sundays.

Olivia-Palermo-5-Vogue-29Apr15-pr_bOlivia-Palermo-10-Vogue-29Apr15-pr_bOlivia-Palermo-3-Vogue-29Apr15-pr_b

 

 

“Το λατρεύω αυτό το Ciate, είναι σε θέση να εμπνεύσει μια νέα τάση ομορφιάς, ενώ προσφέρει όμορφες κλασικές αποχρώσεις. Νιώθω σαν να μπορεί να σχετίζονται με το ήθος της μάρκας, ενώ βάζοντας τη σφραγίδα μου σχετικά με τις συλλογές,” δήλωσε η Olivia Palermo.

Επίσης η Olivia σχεδίασε τη συσκευασία για τα βερνίκια τα οποία διαθέτουν διπλή τεχνολογία για μεγαλύτερη διάρκεια χρώμα και λάμψη.

Olivia Palermo Celebrates The Launch Of Alize COCO Pineapple And COCO Peach

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!