Στα αλήθεια κάθε καλοκαίρι είναι φοβερό! Το φετινό χρειάζομαι απλά ένα συγκεκριμένο άτομο να έχω δίπλα μου, αρκεί σε αυτό το μέρος να έχει νερό και έτσι απλά θα είμαι χαρούμενη! Αλλά και για σένα, που θα ήθελες να είναι και λειτουργικό, σου παρουσιάζω τα δέκα αγαπημένα μου πράγματα που θα σου “φτιάξουν” το καλοκαίρι και θα σε… “αγγίξουν” ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Untitled-2

Untitled-8 Untitled-5 Untitled-3 Untitled-9 Untitled-10 Untitled-4 Untitled-6 Untitled-7 Untitled-1 Your ideas might be someone else’s inspiration!

Ατελιέ/Διόρθωση: Βασιλεία Καμάρα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Niki Mitrofanaki

About Niki Mitrofanaki

Η Νίκη Μητροφανάκη είναι Fashion Stylist. Γεννημένη στην Αθήνα με ρίζες από την Κρήτη και ενδιάμεσα η Πάτρα που πηγαινοέρχεται 3,5 χρόνια τώρα. Θα την δείτε με έναν μπλε σκαραβαίο του 68’ (ο σκάρμπης όπως τον λέει), επιτέλους η Αγάπη της κέρδισε και μένει μόνιμα πια στην Πάτρα! Η μόδα για αυτήν είναι ένας ρόλος που κάθε φορά «μπαίνεις» και τον παρουσιάζεις. Όχι δεν είναι ηθοποιός αλλά έχει ντύσει πολλά γνωστά πρόσωπα και με το βεστιάριο που διαθέτει μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με στάρλετ της εποχής του 50’, μέχρι να σου βρει το πιο stylish μοντέρνο outfit που κυκλοφορεί στην πόλη και όχι μόνο. Υποκλίνεται στο ένδυμα εδώ και 14 χρόνια από το πώς να το σχεδιάσεις –υλοποιήσεις-πουλήσεις-στυλιζάρεις. Λατρεμένη δουλειά... τα χρόνια της στο Cosmopolitan. Αγαπημένες στιγμές στην θάλασσα με surf music. Το moto της (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) «ζήσε την ζωή που αγαπάς».