Πάντα τα shows της Chanel δημιουργούν εκρήξεις θαυμασμού και εντυπωσιασμού ταυτοχρόνως. Φέτος, ο φοβερός Karl Lagerfeld μας οδήγησε στον κήπο της Εδέμ αλλά στην πιο εκμοντερνισμένη εκδοχή του! Το σκηνικό ήταν γεμάτο από όμορφα αγόρια που κρατούσαν ποτιστήρια, ανθισμένα τροπικά φυτά, κορίτσια με γάντια όπερας, φορέματα στολισμένα με απλικέ λουλούδια που αποκάλυπταν γυμνά σημεία του σώματος. Τα μαλλιά μακριά και σαγηνευτικά να θυμίζουν μια Έυα στην πιο κομψή της ερμηνεία που ήθελε με κάθε τρόπο να πείσει τον Αδάμ να δοκιμάσει τον απαγορευμένο καρπό!

Χρειάστηκαν έξι μήνες για να φτιαχτούν τα 300 λουλούδια που διακοσμούσαν το φετινό σετ. Το κάθε ένα από αυτά είχε δικό του μηχανισμό και όταν τα αγόρια «πότιζαν», όλα τα λουλούδια άνθιζαν ταυτόχρονα δημιουργώντας έναν συνθετικό παράδεισο που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα τον αληθινό. Το Grand Palais γέμισε για ακόμα μια φορά με celebrities και fans του γαλλικού Οίκου και ο οικοδεσπότης τους γοήτευσε όλους ανεξαιρέτως. Η ιδέα για την υλοποίηση του show του ήρθε ένα πρωί, ενώ ήταν ακόμα ξαπλωμένος στο κρεβάτι!!! One of a kind #karl_lagerfeld

2

1

4

5

6

8

Source: www.wwd.com

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!