Η L’Oreal Paris συνεργάζεται με τον Hair Colorist Νικόλα Βιλλιώτη 

Έχοντας πάντα σαν μότο του το να είσαι ερωτευμένος με αυτό που κάνεις, ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ο πιο αναγνωρισμένος hair colorist, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους τίτλους περιοδικών μόδας, διακεκριμένους Έλληνες και ξένους φωτογράφους, ενώ επιμελείται εδώ και χρόνια τις πιο λαμπερές προσωπικότητες του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος.

Η αρχιτεκτονική και η ζωγραφική αποτελούν για εκείνον πηγή έμπνευσης, καθώς αντιμετωπίζει το επάγγελμα του ως μια ιδιαίτερη μορφή τέχνης. Δημιουργεί μόδα, θέτει νέες τάσεις, ενώ στόχος του είναι πάντα το τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα πάνω σε δυνατά και λαμπερά μαλλιά.

Η L’oreal Paris ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία της με τον Νικόλα Βιλλιώτη, ως “επίσημος Hair Colorist L’oreal Paris”.

Η εμπειρία και το πάθος του Νικόλα για όμορφα μαλλιά, συνδυάζονται με τα καινοτόμα προϊόντα βαφής μαλλιών της L’oreal Paris για looks που θα γράψουν ιστορία.

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!