Γιορτές είναι και θυμηθήκαμε τον μικρό τυμπανιστή. Έτσι η Πώλα Καράβολα σκέφτηκε να δημιουργήσει τυμπανάκια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν διακοσμητικά ενός παιδικού δωματιού. Και για να ενθουσιαστούν ακόμα περισσότερο τα παιδιά, τους έβαλε φωτάκια για να φωτίζουν το βράδυ! Είναι εύκολα στην κατασκευή τους και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις τα βήματα!

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ 

Xαρτοπετσέτες

Πινέλο

Κόλλα

Ατλακόλ

Ψαλίδι

Κορδέλες

Χάντρες

Κορδονάκια στα χρώματα της αρεσκείας σου

Τυμπανάκια

Φωτάκια με μπαταρίες

P1040303

ΒΗΜΑ 1

Σχεδιάζεις και κόβεις την χαρτοπετσέτα σε γράμμα. Τα κολλάς στην επιφάνεια των τυμπάνων και περιμένεις να στεγνώσουν.

φάκελος χωρίς τίτλο6

ΒΗΜΑ 2

Αφού στεγνώσουν, περνάς με το χρώμα ένα περίγραμμα για να γίνει πιο έντονο το γράμμα.

φάκελος χωρίς τίτλο6

ΒΗΜΑ 3

Βάζεις τις χάντρες, τις κορδέλες και τις περνάς στα τυμπανάκια.

P1040322

ΒΗΜΑ 4

Στο πάνω μέρος με μια κορδέλα φτιάχνεις ένα φιογκάκι για να μπορέσεις να τα κρεμάσεις όπου επιθυμείς!  Στο εσωτερικό τους τοποθετείς τα φωτάκια τα οποία στερεώνεις καλά με ταινία.

P1040324

Η Πώλα (Καλλιόπη) Καράβολα γεννήθηκε και κατοικεί στην Πάτρα. Έχει τελειώσει Οικονομία Διοίκηση στο 2ο ΤΕΛ Πάτρας. Έχει πτυχίο στη μουσική στο computer και μιλά 2 γλώσσες. Είναι μέλος της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας στο φωνητικό  σύνολο της Εμέλειας και πολύ διασκεδάζει τα ταξίδια με κάθε ευκαιρία. Τα εικαστικά πάντα ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού της και με κάθε ευκαιρία έφτιαχνε διακοσμητικά ή κατασκευές για την ίδια ή τους φίλους της. Μεγάλη ικανοποίηση παίρνει όταν βλέπει κάποια δημιουργία της βρίσκεται στην καλύτερη θέση ενός σπιτιού ή γραφείου. Με προσωπικό στυλ που κάνει τα μικρά καθημερινά όμορφα. Θα την βρείτε στο facebook να παρουσιάζει έργα της με την ονομασία kalliart&kraft.