Τα κοσμήματα Nefelia,  δεν είναι απλά καθημερινά κοσμήματα αλλά μικρά έργα τέχνης! Ο χαρακτήρας τους είναι ευδιάκριτος, και το στυλ τους τελείως αυθεντικό. Η τελευταία συλλογή Rain Forest, βρήκε την έμπνευση της στα δάση της Ιαπωνιας οπου η Νεφέλη, δημιουργός των κοσμημάτων Nefelia, έμεινε για 2 εβδομάδες την εποχη των μουσώνων. Οι φόρμες τους είναι πιο θηλυκες, με πολύχρωμες καμπύλες σε αντίθεση με την μόνιμη καλοκαιρινή συλλογή Fluo summer, όπου οι γραμμές είναι πιο γεωμετρικές, πιο επιθετικές. Η έμπνευση της Νεφέλης προέρχεται απο την αρχιτεκτονική, την φύση, την γεωμετρία.

pinknanami11Η ίδια μας λέει: Η Αρχιτεκτονική εμπεριέχεται στην φύση. Αυτη η εσωτερική δομή αντανακλάται στα σχέδια των κοσμημάτων μου. Αγαπώ το χρώμα και τολμώ σε αναπάντεχους συνδυασμούς. Ανακαλύπτω πως και ο κόσμος το έχει ανάγκη. Oπως είπε και ο Pablo Neruda, «Ολα τα χρώματα που έχουμε μέσα μας δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί».

pinknanami3
N.A
Τα κοσμήματα Nefelia μπορείτε να τα βρείτε online στο www.nefeliaboutique.com ,
με ραντεβού στο εργαστήριο της δημιουργού στο Γκάζι(τηλ.6946466151) και επιλεγμένα κομμάτια στο πωλητήριο του μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς.
_MG_2216
Φωτογραφίες: Despina Zitaki
Styling: Nikos Zanas
Michail Passos

About Michail Passos

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί στην Κηφισιά. Έχει πάθος με τα ταξίδια, την φωτογραφία και την τέχνη, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στο διάβασμα ενός καλού βιβλίου. Αγαπά την οργάνωση εκδηλώσεων και τρελαίνεται για τους ντοματοκεφτέδες της Αλεξάνδρας. Αντιπαθεί την αγένεια, την υπερβολή και τις μπάμιες. Απόφοιτος οικονομικών σπουδών και κάτοχος MBA, έπειτα απο αρκετές αναζητήσεις και ενασχόληση σε διάφορα πεδία τον κέρδισε η βιομηχανία της μόδας. Όταν δεν εργάζεται ως brand manager για τον Nassos Ntotsikas και την Fashion Assured αρθρογραφεί, χάνεται στον κυβερνοχώρο και οργανώνει τα επόμενα ταξίδια του.