“Ρύπανση”, μια λέξη χίλιες μορφές! Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις για να μην σε επηρεάζει ας πούμε στους πνεύμονες ή στο καρδιοαγγειακό σου σύστημα αλλά μπορώ να σου πω πως μπορείς να προστατέψεις την επιδερμίδα σου από τους ρύπους. Πρόσφατες μελέτες έχω να σου πω φίλη μου υποδεικνύουν ότι η ρύπανση επηρεάζει την ακεραιότητα του δέρματος.

Η Kiehl’s σου προσφέρει ένα καινοτόμο προϊόν περιποίησης που εξελίσσει τη μάχη ενάντια στη ρύπανση πέρα από τον απλό καθαρισμό. Η Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque της Kiehl’s (Μάσκα με Κορίανδρο & Εκχύλισμα Πορτοκαλιού για Προστασία από τους Ρύπους) προστατεύει και αναπληρώνει την επιδερμίδα, για να μειώνει τις ορατές επιπτώσεις της ρύπανσης, προλαμβάνοντας παράλληλα την προσκόλληση των ρύπων στην επιδερμίδα.

Kiehl's 1086145

 

Από την άλλη πρέπει να αναζωογονήσεις και να φωτίσεις την επιδερμίδα σου για υγιή και λαμπερή όψη. Είναι η μάσκα που, Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque ( Τονωτική Μάσκα με Κουρκουμά  & Σπόρους Κράνμπερι για Λάμψη). Η σύνθεση δρα σαν “περιποίηση στο λεπτό”, φωτίζοντας και αναζωογονώντας τη θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα και χαρίζοντας της υγιή, ροδαλή όψη. Εμπλουτισμένη με συστατικά, όπως το Κράνμπερι και ο Κουρκουμάς, αυτή η αναζωογονητική μάσκα βελτιώνει ορατά τη συνολική όψη της επιδερμίδας, ενώ ο θρυμματισμένοι Σπόροι Κράνμπερι της σύνθεσης κάνουν απαλή απολέπιση για πιο λεία, πιο λαμπερή και πιο φωτεινή επιδερμίδα.

KIEHLS 1086145-080

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!