Είναι υπέροχα, καλοκαιρινά και μυρίζουν τέλεια!!

Ήρθαν οι ολοκαίνουργιες αποχρώσεις Vernis a L’Huile είναι εδώ και υπόσχονται το πιο τέλειο καλοκαιρινό μανικιούρ. Με το μοναδικό, ευλύγιστο πινελάκι με την πλατιά άκρη που βοηθαέι το χρώμα να απλωθεί με μόνο μια πινελιά.

VERNIS A L'HUILE 330VERNIS A L'HUILE 332VERNIS A L'HUILE 444VERNIS A L'HUILE 112VERNIS A L'HUILE 442

Υπέροχη σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαια για θρέψη σε βάθος και υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλο που ξεχύνεται μόλις στεγνώσει το μανικιούρ. Μπορείς να ανακαλύψεις το all time classic λευκό, τους έντονους ροζ τόνους και τις ζωηρές κοραλλί αποχρώσεις και ξεχώρισε.

 

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!