Αυτή την περίοδο του χρόνου συμβαίνει κάτι μαγικό. Συνειδητοποιείς, πως έχεις μέσα σου μία δύναμη που σε προτρέπει να πετάξεις ότι σε «χαλάει» και να κρατήσεις στην καθημερινότητά σου ότι πραγματικά αξίζει. Το λέω μαγικό, γιατί λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου το να πετάξεις όλη τη σαβούρα που έχει μαζευτεί μετά από δώδεκα ολόκληρους μήνες και που λίγο η πολύ σε βαραίνει χωρίς λόγο, φαντάζει τόσο εύκολο, που υπόσχεσαι στον εαυτό σου καθισμένη αναπαυτικά στον καναπέ και σκεπασμένη με τη χουχουλιάρικη κουβέρτα σου, πως θα το κάνεις συχνότερα.

Η χρονιά που πλησιάζει στο τέλος της, ήταν για μένα μία χρονιά γεμάτη από σκληρή δουλειά και αποφάσεις. Αποφάσεις που με ανάγκασαν να πατήσω το restart περισσότερες από μία φορές, να φάω τα κολλήματά μου και στο τέλος να γυρίσω πίσω και να το ξαναπάρω από την αρχή.  Δεν θα σου πω ψέματα. Ήταν μία διαδικασία που σε καμία περίπτωση δεν την αποκαλείς «εύκολη». Χρειάστηκε να αποχωριστώ πολλές αγαπημένες μου συνήθειες και να βγω έξω από τη ζώνη ασφαλείας μου για να δω τα πράγματα πιο καθαρά. Νομίζω πως σου έχει συμβεί και εσένα… πάνω στον πανικό του να ξεκαθαρίσεις άλυτα μυστήρια καταφέρνεις να πετάξεις μαζί και πολλά από εκείνα που αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σου.

Μέσα από την δική μου εκκαθάριση λοιπόν, σου προτείνω να μην βιάζεσαι! Πάρε το χρόνο σου και δες καλύτερα -έχοντας μία απόσταση- τι είναι αυτό που τελικά θέλεις να πετάξεις. Είναι πολύ εύκολο να πατήσεις το delete αλλά δυστυχώς για εσένα δεν έχει γυρισμό.

Δώσε μία ευκαιρία σε όλα εκείνα που σε έκαναν να χαμογελάσεις και για όσα δεν είσαι σίγουρη αποφάσισε λίγο αργότερα με πιο καθαρό μυαλό. Και κάπως έτσι, θα καταλάβεις πως έπρεπε να φτάσεις στην εκπνοή του χρόνου για να μάθεις -και πάλι- πώς όλα όσα τελειώνουν, πάντα ξαναρχίζουν. Απλά τώρα θα σε βρίσκουν αλλιώς… αλλαγμένο  σαν άνθρωπο. Πιο δυνατό και έτοιμό να απολαύσεις ότι σου επιφυλάσσει η νέα χρονιά!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!