Μέχρι τώρα γνώριζες τα τατουάζ με φύλλα χρυσού γνωστά και ως, flash tattoos, που είναι απόλυτα εντυπωσιακά και μαγνητίζουν στην κυριολεξία! Τα αγάπησες, τα φόρεσες και θα τα φοράς για αρκετό καιρό ακόμα, αφού σε κάθε σου εμφάνιση κλέβουν την παράσταση! Όπως κατάλαβες φυσικά, τα προτιμώ και εγώ και τα έχω σε πολύ ιδιαίτερη εκτίμηση! Όλα αυτά καλά είναι, όμως έχει έρθει στο προσκήνιο και κάτι λίγο διαφορετικό και περισσότερο εκκεντρικό. Μιλάω για τα προσωρινά τατουάζ με χρώμα! Η Mr. BeautyMarks έχει σχεδιάσει τατουάζ από φύλλα χρυσού, χρωματιστά αλλά και ασπρόμαυρα. Η περιπλάνηση στην φετινή καλλιτεχνική τάση θα μπορούσες να πεις ότι μοιάζει με έναν ζωγράφο που έχει ζωγραφίσει το δέρμα σου. Τα flash tattoos σε κέρδισαν και συνεχίζουν να κρατούν τον πήχη ψηλά. Eίμαι περίεργη όμως, να δω αν και τα τατουάζ της Mr. Beauty Marks θα κερδίσουν κάτι…Ίσως κάποια θέση στο σώμα σου; Είμαι χαρούμενη όμως γιατί δεν σου κρύβω πως ίσως να έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω τα τατουάζ με τις κλισέ καρδιές-αγάπης και τις σαχλές λέξεις (ελπίζω να ήταν και αυτά προσωρινά) και να δοκιμάσω καινούργια και πιο χρωματιστά!

Beautymarks-598x340

Είναι όλα ζωγραφισμένα στο χέρι από τον σχεδιαστή Mr. Kate, τα ονομάζει “The New Makeup” και έχουν έρθει για να κοσμήσουν το σώμα και το πρόσωπο σου. Η εφαρμογή τους είναι η ίδια όπως εκείνη με τα ψεύτικα τατουάζ, που βάζαμε όταν ήμασταν μικρά. Αφαιρείται εύκολα με λάδι σώματος και διαρκεί 2-4 μέρες.

img_9590 Δεν μένει λοιπόν παρά να περιμένω να δω αν η νέα μόδα των προσωρινών εκκεντρικών τατουάζ θα πάρει κάποια θέση στην καρδιά μου! Έχεις χρόνο να τα δεις και να-αν τα συνηθίσεις μέχρι την άνοιξη που πιστεύω είναι η εποχή που αρχίζει να κυκλοφορεί το χρώμα!

newlook_12

newlook_7

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!