Άλλο ένα Σαββατοκύριακο πλησιάζει στο τέλος του και με βρίσκει να κάθομαι ρομαντικά, με χίλια κεριά αναμμένα, προσπαθώντας να γράψω ένα ακόμα post. Το λευκό κρασί που μου κάνει παρέα δεν βοηθάει την κατάσταση γιατί να… συμβαίνουν  τόσα γύρω μου που με κάνουν να μην έχω χαρά. Άλλωστε πως να χαμογελάσεις όταν συνειδητοποιείς πως τελικά οι κοινωνίες αλλάζουν πολύ αργά σε σχέση με αυτό που υπολόγιζες. Σκοτεινοί άνθρωποι με εξίσου σκοτείνες σκέψεις σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε βάλουν να κολυμπήσεις στα δικά τους νερά. Άνθρωποι που αλλάζουν διαθέσεις πριν γυρίσεις το κεφάλι σου και μπορεί να σου πικράνουν τη χαρά εκεί που δεν το περιμένεις. Πως τους είπα; Α! Ναι, σκοτεινοί. Κι είναι άδικο. Και για σένα και για εκείνους. Γιατί δεν φταίνε. Δεν μπορώ να πω με σαφή επιστημονική εξήγηση, γιατί στο μυαλό του ανθρώπου κάποια πράγματα δεν είναι τοποθετημένα με τη σωστή σειρά. Μπορώ όμως να πω, πως όταν μέσα τους νιώθουν τέτοια αναστάτωση το σίγουρο είναι πως υποφέρουν και οι ίδιοι. Το κακό το βρίσκεις πρώτα μέσα στο σπίτι και έπειτα έξω από αυτό. “Δολοφόνοι” που δεν βάζεις με το νου σου. Σπίτια με παράθυρα σφραγισμένα που δεν φαντάζεται κανείς τι κρύβουν από πίσω. Και μετά Σιωπή. Γιατί ακολουθεί μια οργή που έχει ένα αποτελέσματα που δεν τολμούμε να πιστέψουμε…

Τα περισσότερα λόγια είναι περιττά για να περιγράψεις γεγονότα όπως το θάνατο ενός παιδιού που απλά βρέθηκε στο δρόμο αυτών των «σκοτεινών» για τους οποίους έλεγα πιο πάνω….

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω…Δεν θέλω κιόλας…Μόνο αναρωτιέμαι,

Είναι πολύ να θέλει ένας άνθρωπος να του φέρονται ανθρώπινα; 

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!