Περπατώντας σε έναν από τους πιο γνωστούς και πολυσύχνατους δρόμους της Πάτρας στην Ρήγα Φεραίου  εκτός από «μεγάλα»  brands και πολυεθνικές θα βρείτε μαγαζιά που έχουν αξία μέσα στον χρόνο!  Ένα από αυτά είναι το Alternative Shop (ΕΔΩ) και σας το παρουσιάζω γιατί εκεί βρίσκονται τα κοσμήματα της Miss Babol και όχι της Miss Bloom όπως την λέω εγώ, γιατί σίγουρα αυτό το κορίτσι έκανε μπλούμ στην χύτρα με το δημιουργικό φίλτρο, κάτι σαν τον Αστερίξ!

1122035

beau4

beau67

nia2

Η Βασιλική Παναγοπούλου γεννήθηκε το 1983 στην Πάτρα, είναι μηχανικός και εργάζεται σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Η αγάπη της για το design, τις κατασκευές και την μόδα την οδήγησε να φτιάξει χειροποίητο κόσμημα. Το κάθε κομμάτι στην συλλογή της έχει το δικό του συμβολισμό και σημασία. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι ορυκτές πέτρες, ημιπολύτιμοι λίθοι και ethnic στοιχεία. Τα μοτίβα, τα σχέδια και τα χρώματα είναι κυρίως εμπνευσμένα απ’ την ιστορία και την κουλτούρα της ζωής μας στην Ελλάδα.

beau76

Και για το νέο έτος 2015 γούρια για εσάς και τους αγαπημένους σας που δεν θα αποχωριστούν από πάνω τους! Καλές Γιορτές!

10347719_609246879180631_3259717835900718257_n

Τα μακραμέ κοσμήματα της Βασιλικής θα βρείτε αποκλειστικά στο Alternative shop Ρήγα Φεραίου 54, Πάτρα.

beau78

Statement της Miss Babol: «Δίνω μεγάλη προσοχή στην προσωπικότητα της κάθε γυναίκας και προτείνω συνεχώς νέους και διαφορετικούς συνδυασμούς που θα την βοηθήσουν να εκφράσει μοναδικά το δικό της στυλ!»

Facebook: facebook.com/Alternative shop

Niki Mitrofanaki

About Niki Mitrofanaki

Η Νίκη Μητροφανάκη είναι Fashion Stylist. Γεννημένη στην Αθήνα με ρίζες από την Κρήτη και ενδιάμεσα η Πάτρα που πηγαινοέρχεται 3,5 χρόνια τώρα. Θα την δείτε με έναν μπλε σκαραβαίο του 68’ (ο σκάρμπης όπως τον λέει), επιτέλους η Αγάπη της κέρδισε και μένει μόνιμα πια στην Πάτρα! Η μόδα για αυτήν είναι ένας ρόλος που κάθε φορά «μπαίνεις» και τον παρουσιάζεις. Όχι δεν είναι ηθοποιός αλλά έχει ντύσει πολλά γνωστά πρόσωπα και με το βεστιάριο που διαθέτει μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με στάρλετ της εποχής του 50’, μέχρι να σου βρει το πιο stylish μοντέρνο outfit που κυκλοφορεί στην πόλη και όχι μόνο. Υποκλίνεται στο ένδυμα εδώ και 14 χρόνια από το πώς να το σχεδιάσεις –υλοποιήσεις-πουλήσεις-στυλιζάρεις. Λατρεμένη δουλειά... τα χρόνια της στο Cosmopolitan. Αγαπημένες στιγμές στην θάλασσα με surf music. Το moto της (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) «ζήσε την ζωή που αγαπάς».