Ποιο brand ταξιδεύει μέχρι το Νέο Δελχί και την Βομβάη για να γιορτάσει την συμπλήρωση δέκα ετών επιτυχημένης παρουσίας του στην Ινδία;! Το post που ακολουθεί (και έπεται και άλλο) φιλοξενεί την εταιρεία Tommy Hilfiger και δεν ξέρουμε τι να σας πρώτο παρουσιάσουμε, αφού είναι τόσο ενεργό που κάθε μέρα έχει κάτι νέο να μας πει!

02_tommy hilfiger at the gq india men of the year award in mumbai

Το Σάββατο το κατάστημα του ”The Mall Athens” γέμισε γέλια και χρώματα αφού οι μικροί μας φίλοι έγιναν μικροί σχεδιαστές έφτιαξαν το δικό τους μπλουζάκι και οι φωτογραφίες τους μαζί με το σκίτσο τους αναρτήθηκαν στο www.missbloom.gr όπου και μπορείτε να ψηφίζετε από εκεί για να αναδείξετε τον νικητή που θα κερδίσει ένα συλλεκτικό ξύλινο ποδήλατο Τommy Hilfiger!

72

Μετατρέποντας την αίθουσα χορού ”The Leela Palace” σε κλασσικό Αμερικάνικο δροσερό πνεύμα, η Tommy Hilfiger κάνει εκεί την επίσημη εκδήλωση για την επέτειο των 10 χρόνων της στην Ινδία. O κ. Hilfiger τιμήθηκε με το βραβείο Icon ως αναγνώριση της συνεισφοράς του στην παγκόσμια μόδα (40 χρόνια καριέρας).

Untitled-1

Untitled-2

Τι άλλο να σας πούμε για αυτό το brand! Το μόνο που μου μας μένει είναι να σας δείξουμε μερικά κομμάτια από την χειμερινή συλλογή… αλλά και φωτογραφικό υλικό από την ανοιξιάτικη! Με ενθουσιασμό, σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Πέρα από τα κλασσικά κομμάτια της εταιρίας, η συλλογή αποκτά ένα rock-twist look, με παιχνιδιάρικα prints είναι αρκετά δροσερή και νεανική, με ένα λατρεμένο beauty tip… τατουάζ αστεριών στο σώμα των μοντέλων.

Untitled-1

Untitled-2

Untitled-1

Έχουμε λοιπόν ραντεβού σε λίγες μέρες στο κατάστημα Tommy Hilfiger της Πάτρας! Με σούπερ φωτογραφικό υλικό και φρέσκα νέα!

Tommy Hilfiger Stores

The Mall Athens Παπαντρέου 35, Μαρούσι, τηλ.: 210 6195 576

Metro Mall Χρήστου Νικολάου 49, Αθήνα ,210 9764 900

Golden Hall Shopping Center Κιφησίας 37A, Αθήνα, τηλ.: 210 6837898

Πάτρα, Ρήγα Φεραίου 78, τηλ.: 2610 622 273