Η Kiehl’s Since 1851 υποστηρίζει την πρωτοβουλία του περιοδικού Adore ώστε να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα χρήματα ΜΚΟ που υποστηρίζουν φορείς και πάσχοντες του ιού HIV/AIDS.

Η φιλοσοφία της Kiehl’s υπαγορεύει να επιστρέφουμε στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Έτσι λοιπόν η Kiehl’s συμπράττει με το περιοδικό Adore και υποστηρίζει την καθιερωμένη πλέον δράση “The Naked Issue” με σκοπό να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για τους πάσχοντες από HIV/AIDS.

Προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας, του θεάματος με πρωτοστάτη τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουντάρη, συνθέτουν το άλμπουμ με αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις που θα παρουσιάσει στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού (κυκλοφορεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, ένθετο στην εφημερίδα “Μακεδονία” και , εν συνεχεία, στα περίπτερα), την χορηγία της Kiehl’s.

Επιπλέον, όλα τα πορτρέτα θα εκτεθούν στο πλαίσιο μιας ειδικής εκδήλωσης και θα δημοπρατηθούν. Τα έσοδα από την πώλησή τους θα ενισχύσουν τις δομές στήριξης των ασθενών. 

Λίγα λόγια για το “The Naked Issue”

Πιστό στις παραδόσεις το ADORE -βγαίνει από τα ρούχα του- και μαζί με αυτό βγαίνουν και δεκάδες επώνυμοι που διακρίνονται για τη δράση και το έργο τους. Με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας αφιερωμένης στη μάχη κατά της μάστιγας του αιώνα, του AIDS, την 1η Δεκεμβρίου. Όσο για τον σκοπό; Αυτός είναι κάτι περισσότερο από ιερός…

Συμμετέχοντας στη γυμνή φωτογράφιση του ADORE, δεκάδες επώνυμοι -και μαζί τους χιλιάδες αναγνώστες του περιοδικού- βάζουν το δικό τους, συμβολικό λιθαράκι στον αγώνα κατά του AIDS, μέσω της στήριξης οργανώσεων, φορέων και δομών που στηρίζουν τους πάσχοντες. Συγκεκριμένα, όλα τα πορτρέτα των επωνύμων που θα φιλοξενηθούν στις σελίδες του ADORE θα δημοπρατηθούν, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, η οποία θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του περιοδικού, με στόχο τα έσοδα από την πώληση τους να ενισχύσουν τις δομές στήριξης των ασθενών.

Παράλληλα, με τη συμμετοχή τους στο ειδικό αφιέρωμα του ADORE, δεκάδες επώνυμοι δίνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης, αποδεικνύοντας ότι, όταν η κοινωνική ευαισθησία περισσεύει, ουδείς είναι μόνος, αβοήθητος, ξεχασμένος, ή παρίας της κοινωνίας.

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!