Η ιδέα ήρθε δια στόματος της Ήλιας και του Αντώνη, ιδιοκτήτες του Θεάτρου “Επίκεντρο“. Η πρόταση έγινε και ο Χρήστος Τζούτης μαζί με τον Τάκη Σοϊλεμεζίδη, ανέλαβαν τον χώρο που λειτουργούσε πέρυσι σαν φουαγιέ- μπαρ και κατάφεραν να δώσουν τον δικό τους χαρακτήρα. Σαν άνθρωποι που τους αρέσουν τα καλλιτεχνικά δρώμενα, οι τέχνες και η ωραία αισθητική, ο Τάκης και ο Χρήστος συμφώνησαν ότι ο χώρος τους ταιριάζει απόλυτα και μπορούν να τον αναδείξουν με την αγάπη τους για τη δουλειά αλλά και την όμορφη συνεργασία που είχε ξεκινήσει πολύ θετικά με την παρέα του Θεάτρου. Ένα bistro με γαλλικά στοιχεία ήταν το ιδανικό ταίριασμα για να αναδείξει την λατρεία των ιδιοκτητών για το κρασί! Κάπως έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε ένας χώρος που πλέον έχει γίνει αγαπημένο στέκι!

wedcolors cinematography (30 of 39)

kolazb

Στο “Baron Rouge λοιπόν, θα βρεις παραπάνω από 32 επιλογές σε ερυθρό, λευκό και ροζέ κρασί, όπως επίσης και αφρώδεις οίνους, γλυκά και επιδόρπια κρασιά. Στο όμορφο ταξίδι που έκαναν οι ιδιοκτήτες για την ανακάλυψη των γεύσεων θα γνωρίσεις όλο τον ελληνικό αμπελώνα παρέα με ωραίες γεύσεις φαγητού συνδυασμένες αρμονικά μεταξύ τους.

wedcolors cinematography (18 of 39)

Παράλληλα, θα απολαύσεις ωραίες μουσικές απ’ όλο τον κόσμο με κύρια την τζαζ! Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα καλλιτεχνικά δρώμενα (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας) που θα λαμβάνουν χώρα στο θέατρο “Επίκεντρο“!

wedcolors cinematography (7 of 39)

Η κουζίνα είναι εμφανώς επηρεασμένη από τα αρώματα της Ελλάδας αλλά και ελαφρώς από εκείνα της Ιταλίας και της Γαλλίας. Το μενού θα παντρεύει ποικιλίες αλλά και γεύσεις κρασιών και θα σου προτείνει για κάθε πιάτο και ένα διαφορετικό κρασί. Ο όμορφος κόσμος του κρασιού σε περιμένει!

wedcolors cinematography (10 of 39)

wedcolors cinematography (26 of 39)

Γευσιγνωσίες, οινογευσίες, όμορφα brunch, πρωινά και μεσημεριανές απολαύσεις είναι στο πρόγραμμα και όταν ο καιρός είναι σύμμαχος, η όμορφη αυλή είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί! Ένα ακόμα όμορφο κολπάκι που σε κερδίζει, είναι η παροχή ποδηλάτων με δωρεάν χρήση για την ημερήσια βόλτα σου κοντά στη θάλασσα ή για τις δουλειές σου στο κέντρο της πόλης.

kolaz5

Γεμάτοι από ρομαντισμό και αγάπη για τη δουλειά τους, ο Χρήστος και ο Τάκης μας προτρέπουν να ζούμε και να αγαπάμε τη ζωή: Love n’ Live Life! Θα ακολουθήσεις;

wedcolors cinematography (36 of 39)

wedcolors cinematography (34 of 39)

Info: Νόρμαν 16 & Αγ. Διονυσίου, Πάτρα (Θέατρο Επίκεντρο), Τηλ.: 2610461058

Σελίδα στο Facebook

Photography: Βασίλης Σιούτος